justynka Napisano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2007 a to pech!!! szkoda ze nie 29 czerwca !!! buuuuuu...powaznie zastanawiam sie nad TAXI.. oby jeszcze ktos leciał w tym samym dniu co ja ..byłoby miodzio
Szeli Napisano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2007 Odnosnie Greyhound'a to każdy może sobie sprawdzic o której godzinie w konkretnym dniu wyjeżdzaja autobusy... www.greyhound.com
perkoz3 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 Jedzie ktoś moze Greyhoundem 3 lipca o 15.45 z Richmond do Williamsburga? Pytam bo fajnie by było wziąć z kimś taxi do wioski.
Szeli Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 Jedzie ktoś moze Greyhoundem 3 lipca o 15.45 z Richmond do Williamsburga? Pytam bo fajnie by było wziąć z kimś taxi do wioski. Nie wiem dlaczego tak czepiliście sie tego Richmond... większość osób ląduje na międzynarodowym Dulls w Washington D.C. a Richmond jest tylko po drodze do Williamsburga - oddalone zresztą od D.C. o jakieś 100mil... Jeśli weźmiecie Greyhounda to przeważnie w Richmond macie przesiadkę i zmianę autobusów - warto pilnować bagaży bo często się zdarzają pomyłki - i wy jedziecie innym autobusem a wasze bagaże innym; nie koniecznie w to samo miejsce
perkoz3 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 Nie wiem dlaczego tak czepiliście sie tego Richmond... większość osób ląduje na międzynarodowym Dulls w Washington D.C. a Richmond jest tylko po drodze do Williamsburga - oddalone zresztą od D.C. o jakieś 100mil... Większość nie znaczy że wszyscy...Ja akurat przylatuję do Richmond.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.