maciekstlouis Napisano 11 Maja 2007 Zgłoś Napisano 11 Maja 2007 jesli ktos widzial komorki amerykanow to pewnie zauwazyl i wie o czym mowie... mianowicie funkcja walkie talkie, zastanawiam sie czy jesli kupie na miejscu w pre-paidzie najtanszy aparat z walkie talkie (na tej funkcji najbardziej mi zalezy) to czy za palaczenie z drugim takim samym aparatem przez ta funcje bedzie mi zrzeralo z karty???
Wojtek-J Napisano 12 Maja 2007 Zgłoś Napisano 12 Maja 2007 jesli ktos widzial komorki amerykanow to pewnie zauwazyl i wie o czym mowie... mianowicie funkcja walkie talkie, zastanawiam sie czy jesli kupie na miejscu w pre-paidzie najtanszy aparat z walkie talkie (na tej funkcji najbardziej mi zalezy) to czy za palaczenie z drugim takim samym aparatem przez ta funcje bedzie mi zrzeralo z karty??? To walkie talkie nazywa sie 'push-to-talk'. W niektorych prepaidach mozliwe bylo wykorzystanie tej funkcji za stala oplata miesieczna (30 dolcow miesiecznie), musisz poszperac w cennikach operatorow zeby zorientowac sie w temacie. Nie musisz miec drogiej komorki, sprawdz w specyfikacjach tanszych i na pewno znajdziesz cos odpowiedniego. -- Pozdrawiam. Wojtek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.