sweeti Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Czy kogos z Was konsul poprosil o pokazanie ofery pracy!!??
TomekR20 Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Hej, Ja nie zetknołem sie z takim przypadkiem pozdrawiam
Marcin20 Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Przewaznie sie tylko pyta gdzie bedziesz pracowal, co robil..
sweeti Napisano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 No właśnie mnie to też zaskoczyło jak dostałam maila z biura z informacją, że należy wziąć ze sobą do konsula indeks, legitymacje i oferte! :shock:
monic@ Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Piszac oferte pracy pewnie mieli na myśli jakis placement letter, albo kopie umowy z miejsca gdzie masz zamiar pracowac.
Duszek Napisano 14 Maja 2007 Zgłoś Napisano 14 Maja 2007 Oni juz tam w konsulacie wiedza wszystko co powinni, lacznie z tym gdzie bedziesz pracowac. Takie info ze trzeba przyniesc to i tamto przysylaja kazdemu - nie znaczy to, ze bedzie ktos ci zagladal do indeksu itd. Swoja droga - czy komus konsul zagladal do indexu?
adamt Napisano 15 Maja 2007 Zgłoś Napisano 15 Maja 2007 mi zaglądał do indeksu ten chińczyk pewno mu nie pasowało, że skoro studia są 5 letnie to ja studiuję 6 rok ) ale zapytał o coś swoją koleżankę i powiedział "have a nice flight"
cpi Napisano 15 Maja 2007 Zgłoś Napisano 15 Maja 2007 tez studiuje 6 rok na piecioletnich studiach, ale nikt sie mnie nie pytal ani o indeks ani legitymacje, ani czemu mi sie przedluzylo. pytanie bylo tylko na jakiej uczelni i jaki kierunek. ale czekajac na swoja kolej widzialem jak inny konsul przegladal indeks jakiejs dziewczyny, wiec czasem jednak cos sprawdzaja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.