Skocz do zawartości

Jedzenie w USA jest droższe!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja przepraszam... ale zarabjiajac jako student 3.5 zl na h...

nie kupie nawet masla(a dlaczego ??? bo maslo jest w cenie 4 zl ?!?)... w polsce !!!

... wiec o czym mowa ???

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
...wystarczą zwykłe przejściówki wtyczek - tego w Stanach w sklepach prawie nie uświadczysz, a jeśli już to będzie to potwornie drogie  (widziałem w jednym sklepie w Surfside Beach, przejściówka za 10$ podczas gdy w Polsce kupiłem za 4 pln (porównując zarobki wychodzi że tam jest trochę to tańsze...
:roll:

Jest to cytat (z wątku o pakowaniu) osoby ktora nazywa mnie glupkiem - a sama przeczy sobie w tym samym zdaniu.

Napisano
...wystarczą zwykłe przejściówki wtyczek - tego w Stanach w sklepach prawie nie uświadczysz, a jeśli już to będzie to potwornie drogie  (widziałem w jednym sklepie w Surfside Beach, przejściówka za 10$ podczas gdy w Polsce kupiłem za 4 pln (porównując zarobki wychodzi że tam jest trochę to tańsze...
:roll:

Jest to cytat (z wątku o pakowaniu) osoby ktora nazywa mnie glupkiem - a sama przeczy sobie w tym samym zdaniu.

w którym miejscu ciebie tak nazwałem?

dobra - przyznam ci rację: jedzenie jest droższe w USA, nie wiem od czego - ale jest droższe

a gołąbki mają jedną nóżkę bardziej

poza tym co ty mnie cytujesz w temacie o jedzeniu jak ja tam pisałem o elektronice? na onet z takim rozumowaniem

Napisano
w którym miejscu ciebie tak nazwałem?

Skoro masz tak krótką pamięc to ci przypomnę, w tym:

mogę raz jeszcze powtórzyć to co napisałem: że nie ogarniasz ideii parytetów siły nabywczej i jesteś narrow-minded (najbardziej odpowiednim określeniem byłoby: zaściankowy i głupi
dobra - przyznam ci rację: jedzenie jest droższe w USA, nie wiem od czego - ale jest droższe

Od jedzenia w Polsce.

a gołąbki mają jedną nóżkę bardziej

To juz jest twoja opinia.

poza tym co ty mnie cytujesz w temacie o jedzeniu jak ja tam pisałem o elektronice?  na onet z takim rozumowaniem

Chłopie - sam widzisz, ze sie wygłupiłes, ale teraz ci sie jest po prostu wstyd przyznac.I dalej mnie nie przeprosiłeś.

Napisano

Na to pytanie chyba bedziesz musial sobie odpowiedziec sam. No przeciez ja caly czas o tym pisze, nawet w wypowiedzi przed twoim pytaniem na takie samo pytanie odpowiedzialem.

Napisano
jaki wniosek płynie z tego, że jedzenie w USA jest droższe niż w Polsce ??

Że jak chcemy dobrze i tanio jeść to nie wyjeżdżajmy do Stanów :):);) :?: (ale sie wątek rozwinął z tym jedzeniem przez te kilka godzin, jakby to była najważniejsza rzecz na W&T) :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...