anik Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 ja za bilet do San francisco z Katowic---- 3360 .....
Mingan Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 witampo 1 lece z tego biura b o chcialem leciec do konkretnej pracy ktora oni jako jedyni oferuja. po 2. lece do nowego jorku ale wracam z san francisco. koszt takiego biletu to 2300-2400. oni mi sypneli za prawie 3100 zlotych a przeciez nalezy wziac pod uwage takze to ze jako ze kupuja pewnie kilkaset biletow to maja jakies tam upusty u przewoznikow. a o co chodzi z tym rachunkiem? jest szansa ze mi go pokaza ? byłem z cc rok temu kazali mi za bilet zapłacić 3500zł a na bilecie było napisane ,że kosztuje 850$ więc wniosek oczywisty. Ceny biletu kupionego odpowiednio wcześniej do LA to powinno być max 2200zł
SantaCruz Napisano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 tak bylem ale jedynie na wycieczce:) 1 dzien ale pracowalem w Californi w roznych miastach w zeszle wakacje, w pn czesci Cali - nor cal to mam pytanie skoro np. bedzie napisane na bilecie przykladowo 850 dolarow a oni kaza mi placic 3100 zlotych to czy jest szansa jakos wyegzekwowac od nich te pieniadze ?
Radar Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 ja za bilet z katowic do ny 1 czerwca płace 2700 zł... przesadzili :/
lipski Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 Radar tyle to ja zapłacilem za lot do Vegas (NV)
figo2 Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 Swojej ceny biletu do NY jeszcze nie znam,ale jak bedzie takie przegiecie to za rok szukam tej samej oferty w innym biurze i swoich znajomych też będe do tego namawial, więc jeśli szanowny Columbus mysli ze zarobi na nas to się myli , bo straci podwójnie. Bilet do NY odpowiednio wczęsniej kupiony wahał się między 1600 a 2tyś, więc przy upustach biura u przewoznika walą nas nieźle po kieszenie
csh Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 A czy przypadkiem nie musieliscie obowiazkowo wykupic ISICa? Bo to kolejne zrodlo wyzysku tej marnej firmy - na waszego isica dostaja znizke na bilet (oczywiscie wy jej nie uswiadczycie). Tak przynajmniej bylo rok temu. Kolejnym ciekawym elementem jest kwestia zmiany daty wylotu/powrotu - pomimo zapewnien, ze jedna mamy za darmo, po przebookowaniu biletu powrotnego, na lotnisku musialem zaplacic 40USD...
Oskar83 Napisano 19 Maja 2007 Zgłoś Napisano 19 Maja 2007 ja za bilet z katowic do ny 1 czerwca płace 2700 zł... przesadzili :/ Hey, Juz wiesz ile bedziesz musial zaplacic? Masz to podane w Vipax? Ja do dzisiaj nie mam zadnej informacji na ten temat, a tydzien temu na orientation mowili ze bankowo bedziemy znali ceny w tym tygodniu... nie ogarniam juz tych ludzi z Columbusa :?
eljastrzab Napisano 19 Maja 2007 Zgłoś Napisano 19 Maja 2007 Czytam to z przerazeniem, bo po chamsku prowadzona jest sprzedaz biletów... Wyzysk i nic więcej. Ja osobiscie kupowalem bilet z Campusa, aktualnie Wesco i jestem zadowolony, bez zadnych kantów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.