Skocz do zawartości

Columbus Club - ceny biletow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
witam

po 1 lece z tego biura b o chcialem leciec do konkretnej pracy ktora oni jako jedyni oferuja.

po 2. lece do nowego jorku ale wracam z san francisco. koszt takiego biletu to 2300-2400. oni mi sypneli za prawie 3100 zlotych a przeciez nalezy wziac pod uwage takze to ze jako ze kupuja pewnie kilkaset biletow to maja jakies tam upusty u przewoznikow.

a o co chodzi z tym rachunkiem? jest szansa ze mi go pokaza ?

byłem z cc rok temu kazali mi za bilet zapłacić 3500zł a na bilecie było napisane ,że kosztuje 850$ więc wniosek oczywisty. Ceny biletu kupionego odpowiednio wcześniej do LA to powinno być max 2200zł

Napisano

tak bylem ale jedynie na wycieczce:) 1 dzien :) ale pracowalem w Californi w roznych miastach w zeszle wakacje, w pn czesci Cali - nor cal :)

to mam pytanie skoro np. bedzie napisane na bilecie przykladowo 850 dolarow a oni kaza mi placic 3100 zlotych to czy jest szansa jakos wyegzekwowac od nich te pieniadze ?

Napisano

Swojej ceny biletu do NY jeszcze nie znam,ale jak bedzie takie przegiecie to za rok szukam tej samej oferty w innym biurze i swoich znajomych też będe do tego namawial, więc jeśli szanowny Columbus mysli ze zarobi na nas to się myli , bo straci podwójnie. Bilet do NY odpowiednio wczęsniej kupiony wahał się między 1600 a 2tyś, więc przy upustach biura u przewoznika walą nas nieźle po kieszenie

Napisano

A czy przypadkiem nie musieliscie obowiazkowo wykupic ISICa? Bo to kolejne zrodlo wyzysku tej marnej firmy - na waszego isica dostaja znizke na bilet (oczywiscie wy jej nie uswiadczycie). Tak przynajmniej bylo rok temu.

Kolejnym ciekawym elementem jest kwestia zmiany daty wylotu/powrotu - pomimo zapewnien, ze jedna mamy za darmo, po przebookowaniu biletu powrotnego, na lotnisku musialem zaplacic 40USD...

Napisano
ja za bilet z katowic do ny 1 czerwca płace 2700 zł...  przesadzili :/

Hey,

Juz wiesz ile bedziesz musial zaplacic? Masz to podane w Vipax? Ja do dzisiaj nie mam zadnej informacji na ten temat, a tydzien temu na orientation mowili ze bankowo bedziemy znali ceny w tym tygodniu... nie ogarniam juz tych ludzi z Columbusa :?

Napisano

Czytam to z przerazeniem, bo po chamsku prowadzona jest sprzedaz biletów... Wyzysk i nic więcej.

Ja osobiscie kupowalem bilet z Campusa, aktualnie Wesco i jestem zadowolony, bez zadnych kantów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...