Skocz do zawartości

Columbus Club - ceny biletow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
potwierdzam ok 2700 za lot do NY, przesada chyba ostatni raz z nimi jade

Niesamowite, to prawie 1000zł drozej niz ja place, mimo ze lece do PHL. Bilet do NY moglem miec za ok 1600zl. Szczerze Wam wspolczuje - ja ofiara columbusa bylem w zeszlym roku i wiem jak to jest...

Napisano

niesamowite ale prawdziwe. ja mam na nich takie cisnienie ze szkoda slow. napisalem chyba do wszystkich mozliwych gazet opisujac sytuacje, niestety ale nikt sie tym nie zainteresowal tak jak YTP w zeszlym roku, pewnie dlatego ze YTP to bylo najwieksze biuro i orzneli pare tysiecy a CC to maly pikus w porownaniu z tamtymi (jak to okreslila pewna pani z biura YTP "wybiera pan druga lige" (majac na mysli CC))

tak czy siak jak wroce z wakacji to zaloze tu ponownie informacyjny temat i wszystkich znajomych chetnych na taki wyjazd odpowiednio poinformuje z jakiego biura lepiej nie jechac i moze jak zrobi to kazdy z nas kto jechal w tym roku to szanowny pan prezes i zarzad CC troche sie opamieta, bo to co zrobili w tym roku to kpina

btw. w zeszlym roku YTP zaoferowalo mi bilet do San Francisco za 3900 pln :? , zerwalem umowe zaplacilem 700 pln kary :!: :!: :!: i kupilem w Air France na tydzien przed wylotem za 2950 ratujac w ten sposob 250 pln. mega syf.... w tym roku chcialem jechac na konkretna oferte pracy i niestety znowu musialem dac sie orznac :?

Napisano

nie czaje , przed wybraniem firmy do wat nie czytacie forum? ceny biletów CC i innych firm były poruszane kilka razy wystarczało użyć wyszukiwarki i byście wiedzieli czy firmy które upatrzyliście nie kantują.

Jak rok temu jechałem z CC to nie było negatywnych opinii o tej firmie a przynajmniej nie było ich wiele ale po wakacjach 2006 dużo się pisało na temat tej firmy.

Mądry Polak po szkodzie?

Napisano

widze ze ty tez nie czytasz wczesniejszych postow bo moze gdybys czytal to bys wiedzial dlaczego np. ja jade z tego biura ??

tak jak napisalem jako jedyni mieli konkretna oferte pracy ktora bylem zainteresowany. inne biura jej nie maja.

a jesli chodzi o prace w sklepach czy hotelach to dziwie sie takze czemu ludzie z tego biura leca i mam nadzieje ze juz w przyszlym roku takie osoby wybiora inne biura i pan prezes sie zastanowi.

Napisano

czytałem twój post i akurat ciebie rozumiem ale reszty osób które mogły sobie znaleźć podobną prace w innych biurach bez takich przekrętów nie rozumiem

Napisano

niestety tylko columbus mial ta oferte ktora mnie intersuje, wiec nie mialem wyjscia , mam nadzieje ze za rok bedzie jakas konkurencja, ktora tak nie bedzie zdzierac ze studentow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...