Skocz do zawartości

Columbus Club - ceny biletow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

tak was czytam i musze was roczarować faktem, iż w przyszłym roku nikt nie poleci z Columbusem. Zobaczcie na przykładzie- YTP wielka afera była,ale sie skończyła. W tym roku odcieli się od biletów. Być może prezes Columbusa wziął z tego przykład, za rok on też nie będzie sprzedawał już biletów lotniczych a "młody narybek" (mam na myśli przyszłych studentów lub niewtajemniczonych jeszcze w W&T) którzy się złapią na to tak jak w tym roku wiele osób wybrało YTP...

Napisano
MAgazyny C&S, przynajmiej w moim przypadku nie wiem czym inni się kierowali

ja rowniez :)

ktorego lecisz?

a jesli pan prezes tak jak YTP odetnie sie od biletow to bardzo dobrze. bo o to wlasnie chodzi !!

Napisano

oj widze ze nie mozna edytowac

troche przeszukalem linki biur oferujacych program WAT, ktore sa dostepne na stronie (duza czesc do usuniecia) i cos co byc moze zainteresuje mieszkajace w Szczecinie i Koszalinie.

http://www.workusa.marko-sp.koszalin.pl/

na ile to biuro jest spraawdzone to nie wiem ale ono takze ma oferte do pracy w C&S !!!!!! i chyba nie zalatwia biletu.

Napisano

hmm co do pracy w magazynach od CC pewnie słyszeliście jak dużo osób z niej rezygnuje?

Ludzie i tak będą jeździć z ytp i z cc bo nie mają tyle oleju w głowie by pierw zainteresować się opinią jaką dane biuro sobie wyrabia od wielu lat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...