Mingan Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 napiszcie co to takiego ,że tylko CC miał w ofercie?
lipski Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 tak was czytam i musze was roczarować faktem, iż w przyszłym roku nikt nie poleci z Columbusem. Zobaczcie na przykładzie- YTP wielka afera była,ale sie skończyła. W tym roku odcieli się od biletów. Być może prezes Columbusa wziął z tego przykład, za rok on też nie będzie sprzedawał już biletów lotniczych a "młody narybek" (mam na myśli przyszłych studentów lub niewtajemniczonych jeszcze w W&T) którzy się złapią na to tak jak w tym roku wiele osób wybrało YTP...
figo2 Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 MAgazyny C&S, przynajmiej w moim przypadku nie wiem czym inni się kierowali
SantaCruz Napisano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 MAgazyny C&S, przynajmiej w moim przypadku nie wiem czym inni się kierowali ja rowniez ktorego lecisz? a jesli pan prezes tak jak YTP odetnie sie od biletow to bardzo dobrze. bo o to wlasnie chodzi !!
SantaCruz Napisano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 oj widze ze nie mozna edytowac troche przeszukalem linki biur oferujacych program WAT, ktore sa dostepne na stronie (duza czesc do usuniecia) i cos co byc moze zainteresuje mieszkajace w Szczecinie i Koszalinie. http://www.workusa.marko-sp.koszalin.pl/ na ile to biuro jest spraawdzone to nie wiem ale ono takze ma oferte do pracy w C&S !!!!!! i chyba nie zalatwia biletu.
natalia_i_daniel Napisano 23 Maja 2007 Zgłoś Napisano 23 Maja 2007 my lecimy z columbus i tez nas dziwi nagle podniesienie o 800zł
Mingan Napisano 23 Maja 2007 Zgłoś Napisano 23 Maja 2007 hmm co do pracy w magazynach od CC pewnie słyszeliście jak dużo osób z niej rezygnuje? Ludzie i tak będą jeździć z ytp i z cc bo nie mają tyle oleju w głowie by pierw zainteresować się opinią jaką dane biuro sobie wyrabia od wielu lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.