Piotr. Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 Zrobienie prawka w USA jest bardzo latwe. Przed egzaminem musisz tylko okazac jakies ID (np. paszport) i jakis rachunek (np. za prad, albo bank statement z twoim adresem). Tak jest w Georgii. Mysle ze podobnie w innych stanach.Wypozyczyc auto mozna tez na karte debetowa. Ja tak zrobilem i przjechalem ponad 7000 mil w 3 tygodnie ze wschodu na zachod. NA POLSKA KARTE DEBETOWA ?
spaniard Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 Zrobienie prawka w USA jest bardzo latwe. Przed egzaminem musisz tylko okazac jakies ID (np. paszport) i jakis rachunek (np. za prad, albo bank statement z twoim adresem). Tak jest w Georgii. Mysle ze podobnie w innych stanach.Wypozyczyc auto mozna tez na karte debetowa. Ja tak zrobilem i przjechalem ponad 7000 mil w 3 tygodnie ze wschodu na zachod. NA POLSKA KARTE DEBETOWA ? Oczywiscie na amerykanska. Moze na polska tez sie da, ale nie wiem. Najlepiej zapytac u zrodla np. enterprise lub hertz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.