edysia Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 CZesc, w tym roku dostalam certyfikat udzialu na W&T od student point, czy mi sie to w ogole przyda do czegos? Np. jak bede chciala wyjechac do stanow to dobrze jest to miec ze soba zeby pokazac urzednikowi? Or what?
izabela-karabela Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 czesc Edysia ja rowniez dostalam ten certyfikat ale w sumie rzucilam to do szafki i nawet nie zastanawialam sie nad tym do czego on mi sie moze przydac
Wojtek-J Napisano 18 Maja 2007 Zgłoś Napisano 18 Maja 2007 Zabrac mozesz, ale pewnie do niczego sie nie przyda. Zawsze jest to jakis dodatkowy papier w razie problemow, nie wazy duzo i nie zajmuje wiele miejsca - wiec go spakuj ... Tak nawiasem mowiac - nie lepiej przejmowac sie wazniejszymi sprawami ? -- Pozdrawiam. Wojtek
edysia Napisano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2007 Dzieki za odpowiedzi. Wojtek-J a tak nawiasem mowiac to ten temat nie spedza mi snu z powiek, tylko po prostu chcialam wiedziec;-)
izabela-karabela Napisano 23 Maja 2007 Zgłoś Napisano 23 Maja 2007 czesc Edysia to znow ja wiesz wpadlam na taki pomysl do czego mozesz wykorzystac ewentualnie ten certyfikat moja kolezanka teraz byla na rozmowie o prace w pewnej firmie i ma pracowac na stanowisku tlumacza. i oni sie tam jej pytali czy miala kontakt bezposrednio z jezykiem ang tzn czy byla w jakis krajach anglojezycznych. i jako dowod wtedy mozna pokazac ten certyfikat bo czy ktos Ci uwierzy teraz na slowo? a tak to masz potwierdzenie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.