Malolat_00 Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 Witam wszystkich Nareszcie juz po wszystkim. Bylo to dosyc dziwne spotkanie poniewarz wysiedzialem sie tam trzy godziny tylko poto zeby rozmowa trwala 40 sekund najpierw bylem lekko poddenerwowany pozniej zly ze tak to dlugo twa a pozniej juz znudzony na tyle tym czekaniem ze juz pomalu mialem gdzies czy dostane ta wize :x ale co mnie najbardziej zdziwilo konsul niezadal mi zadnego pytania na temat wyjazdu czy wizy tak jak by go nic nie interesowalo uslyszalem tylko jedno jedyne pytanie "czy mam kartke z adresem zwrotnym dla DHL-u" ktorej zapomnialem wczesniej oddac :?: byla to jak dlamnie troche dziwna sytuacja ze nic go nie zainteresowalo moze dlatego ze bylem chyba przedostatni w kolejce wiec mogl byc juz zmeczony i moglo juz mu sie nic niechciec :shock: ale kto to moze wiedziec Ale najwarzniejsze jest ze GC jest juz w domku Zycze wszystkim powodzenia i drobna rada Nie denerwujcie sie wczesniej bo niewarto tracic nerwow sprawdzilem na wlasnej skurze 8) 3majcie sie i jeszcze raz powodzenia
PAWEL1402 Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 gratulacje mam pytanie do ciebie w jakiej kategori wizowej miales zalozona petycje bo ja f2a czekam juz 4 lata i 10 miesiecy
Malolat_00 Napisano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 PAWEL1402 W kategorii E35, moje podanie zostalo zlozone w lipcu 2002 r. i trwalo to do teraz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.