sienkol Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 Witajcie , planuję lecieć do Usa pomiędzy czerwcem a lipcem. Nie wiem jaki bilet kupić , jak wyjdzie taniej, planowałem lecieć do NY a z tamtąd do LA, zastanawiam się nad kupnem biletu bezpośrednio do LA, ale ceny kolosalne, może mi coś doradzicie , albo znacie jakieś tanie linie lotnicze. Jak wasze doświadczenia - lepiej bezpośrednio w punkt docelowy czy z przesiadkami?? pozdrowionka PS: może ktoś się orientuje jakie są ceny lotu z NY do LA, słyszałem ,że bardzo tanie?
tafal Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 witam. ja mam bilet do los angeles przez zurich w szwajcarii. zapłaciłem za niego 2050zł. teraz na pewno bedzie drozej. ale szukaj do skutku. sprawdz tez rozne biura podrozy
Matosh Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 witam. ja mam bilet do los angeles przez zurich w szwajcarii. zapłaciłem za niego 2050zł. teraz na pewno bedzie drozej. ale szukaj do skutku. sprawdz tez rozne biura podrozy Mam tak samo przez Zyrych do LA w lipcu, placilem 2350 zł Ale to bylo ze 1-2 miesiecy temu.
pheonix123 Napisano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2008 siema najlepiej kupic bilet z jakiegos biura tak lot do NYC w granicach 1900 do 2100 max a potem niech ci poszukaja najlepiej z united oferty z NYC do LA powinien byc w granicy 500zl max
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.