Skocz do zawartości

sprzet w USA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,czy możecie podac adresy stron internetowych z których można kupic dobry sprzet elektroniczny typu:laptop,kamera,ipod.

Z góry dzieki.

pozdrawiam

Napisano

Ja ze swojej strony polecam abtelectronics.com Na niektore produkty maja bardzo dobre ceny, blyskawiczna wysylka, dobry support.

Napisano

www.pricegrabber.com

Najlepsza IMO porownywarka cen w sieci - znajdziesz tam niemal wszystko. Bez sensu polecac konkretne sklepy skoro i tak sa one zawarte na tej stronie, a przy okazji znajdziesz najtansza oferte.

Napisano

Najlepsze oferty sa w bestbuyu ale tylko te co sa w promocji. Bo reszta jest relatywnie droga.

Promocje zaczynaja sie w niedziele i sa do wyczerpania zapasu co zwykle nie trwa dluzej niz 2 dni, a mozna naprawde trafic fajna oferte :)

Napisano

niestety ze sklepami internetowymi czesto jest tak ze maja super oferte a potem sie okazuje ze brakuje im akurat tego towaru

rok temu chcialem kupic aparat Canona i mieli super tanie oferty w porownaniu do sklepow nie mowiac juz o cenach w Polsce, ale potem juz po zlozeniu zamowienia tlumaczyli sie ze nie maja tego aparatu po tej cenie tylko po "troche" wyzszej z tego wzgledu ze tamto to bylo "made in usa" a te sa "made in japan" i sa lepsze i dlatego drozsze. kilkakrotnie sie z tym spotkalem tak wiec nie ma sie co napalac na to co sie znajdzie w sieci...

Napisano

polecam www.pricegrabber.com i www.amazon.com to dobre wyszukiwarki, nigdy nei miałem problemów z dostępnoscia towarów w sklepach, wysyłką itp., bestbuy, walmart itp, to beznadziejene sklepy, cenowo nigdy nie znalazłem tam czegoś tańszego niż w sklepie internetowym, w niecie nie płacisz podatku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...