palkow Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 mial moze ktos taka sytuacje ze wizyta w konsulacie byla w tym samym tyg co wylot wszystko wskazuje na to ze wylot mam 16.06 a wizyte w konsulacie bede mial ok 11.06 troche mnie to wkurza zwlaszcza ze w tamtym roku wiza przyslali mi po 3 tyg od daty kiedy bylem w konsulacie wiec zdarza?? slyczalem ze czasami nawet bywa tak ze ludzie z biura (moje ccusa) daja paszport na lotnisku na ostatni dzien
simon Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 witam. sam nie mialem takiej sytuacji bo pierwszy raz lece ale mysle ze sie wyrobia.ja mialem wizyte w czwartek 24 a wczoraj dostalem juz paszport z wiza wiec jakies 3 dni robocze.don't panic we're from Poland pozdrawiam
ania84 Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 Spokojnie zdazysz moja kolezanka tydzien rpzed wylotem byla w ambasadzie a paszport przyslali jej dzien przed Jak maja malo czasu to cala procedura szybciej trwa
Luculus Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 ja bylem w ambasadzie we wtorek a w czwartek wieczorem mialem paszport z wiza juz spowrotem powodzenia w USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.