tafal Napisano 31 Maja 2007 Zgłoś Napisano 31 Maja 2007 jak w temacie, prosze o odpowiedz lub jakies sugestie jak mozna sie tam dostac. czy moze ktos był, lub bedzie?? ja lece z warszawy, przez Zurich do LA 14 czerwca, pierwszy raz w USA. dziekuje za odp i pozdrawiam
kubawawa Napisano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 Siemanko! Powinieneś dostać od biura widomości i instrukcje dotyczące pierwszych kroków w Stanach - ARRIVAL POST GUIDE czu coś takiego. Ja też lece do Rincon i niestety dzieki firmie Emakopol lece sam.Szukam osób do wspólnego mieszkania jeśli będziesz zainteresowany możemy sie jakoś ustawić. Ja mam wylot 12 cze.jeśli nie masz tych instrukcji moge ci przesłać. Pozdrawiam
tafal Napisano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 no wreszcie sie ktos odezwał. dostałem te wiad, juz wiem. dostane sie greyhoundem do escondido czy cos takiego, a pozniej czyms dojade. w dwie osoby byłoby razniej ale coz. damy rade.. szkoda ze nie lecisz 14, mysle ze jakos sie tam znajdziemy do wspolnego mieszkania. ja juz mam jedna osobe z krakowa, ona leci 14 ale do san francisco. napisz na gg 3509758
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.