Skocz do zawartości

multi? sa z problemem wjazdu ponownie w czasie worka?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam taka sytuacje ze termin jednego z egzaminow przypda mi na 31 sierpnia jest to jedyny i ost termin gdyz pozniej profesorka odchodzi na zasluzona emeryture,mam pytanie czy bedac na worku mozna powrocic do Polski na oko0lo 3 dni tyle by zajal przylot plus egzamin i powrot czy sa koploty z powrotem do usa jesli mam jak pewnie kazdy z was wize J1 z M czyli wielokrotne przekroczenie granicy dodam ze mam prace od 30czerwca do 7 pazdziernika ,nie jade do usa po pieniadze tylko tak zeby cos tam popracoewac poznac pozwiedzac ,wiem ze urzednik moze pewnie miec watpliowsci co do tego ze pewnie wszystko co zarobie wydam na bilet :( i wogole czytalam o lotnisku w chicago cuda:) na tym forum.

Jesli ktos mial podobna sytuacje :( lol albo moze sluzyc rada jestem wdzieczna za odpowiedzi

Napisano

:( Nieźła sytuacja. Nie znam sytuacji z praktycznego punktu widzenia -jednak zgodnie z prawem możesz wielokorotnie wyjeżdzać i wjeżdzać do USA w trakcie Worka.Gdy work Ci się skończy a wiza straci ważność (chodzi o datę w wizie) to z oczywistych względów nie możesz na nią wjechać do USA.

Mam nadzieję że uda Ci się wcześniej zaliczyć.. a nie możesz nawiedzić swojej pani Profesor już na emeryturze? Chyba nie wyjeżdza do RPA na emeryturę? :(

Napisano

moze spytaj sie w dziekanacie czy nie ma mozliwosci zebys ten egzamin zdawala u kogos innego albo za rok, wziac warunek czy cokolwiek. moze moglabys sie umowic z ta profesor na to ze zaliczysz go wczesniej indywidualnie ustnie. ja zdaje tak wiekszosc egzaminow bo sesja mi sie zaczyna na jednym z kierunkow w tym roku pozniej.

troche bez sensu tak leciec do PL zeby tylko zdac egzamin, dużo $ bedzie Ciebie to kosztowalo...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...