Mikie84 Napisano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 witam moze by tak zebrac polonie WATowiczow i gdzies sie spotkac w downtownie ? My mieszkamy narazie na Flagg street ale wkrotce jakis domek mamy zamiar znalezc ... moze ktos ma jakis namiar na przyzwoite accomodation ?
Kajak Napisano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2007 A gdzie na Flagg Street? Zadzwoncie do mnie 843 424 7854, UMIERAM, zeby pogadac z kims z Polski!!!!! Kaja
Mikie84 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 A gdzie na Flagg Street? Mieszkamy sobie w motelu BUDGET INN ( na wysokosci zamku piaskowego) na pietrze ..jutro postaramy sie zadzwonic
Kajak Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Jutro pojawie sie w Budget Inn jak sie pozbieram do kupy:)))) Dzisiaj troche imprezuje, wiec nie wiem, o ktorej sie pozbieram:)))) W kazdym razie na telefon tez bede czekac:))))
Mikie84 Napisano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 To jutro zapraszamy.. ale tak najbezpeczniej popoludniu/pod wieczor pokoj 2 od schodow
drago333 Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2007 siemka widze ze jestescie juz na miejscu :-) jest moze u kogos w domku jakies wolne miejsce ;>??
adi1984 Napisano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2007 WItam, przylatujemy z dziewczyna 17 do Myrtle, ale na pierwszy tydzien mamy lokum, szkoda ze dosyc drogo 100$ za tydzien/os. Przez ten pierwszy tydzien bedziemy szukac czegos innego, jelsi ktos ma jakies wolne miejsca u siebie lub mysli o znalezieniu czegos wiekszego dla kilku osob dajcie znac, Pozdrawiam aha CI ktorzy w tym sezonie mieszkaja jzu w Myrtle na swoim... dajcie znac jakie ceny za mieszkanie ( czy smai czy kilka osob). adi_1984@tlen.pl
Mikie84 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, podbijam temat... ponieważ mam dobry namiar na mieszkania w MB dla WATowców jeżeli ktoś jest zainteresowany to piszcie na maila mtust(at)poczta.onet.pl (at) = @
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.