Angela ;* Napisano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2007 Witam Zna ktoś z was jakieś ciekwe miejsca w Chicago ? Ja będąc ostatnim razem (2005.r) byłam w Botanic Gadren, Great America --> Six flags, W takim mini Zoo xD I chciałabym się wybrać w tym roku w jakieś inne miejsca, jak tam byłam to z Sears Tower wziełam jakieś ulotki i tam było jakieś muzeum mięsni czy coś w tym rodzaju, że wszystko było tak fajnie pokazane, może wie ktoś coś o tym ? Aaa...i wie ktoś może czy w okolicach jest delfinarium, fokarium albo oceanarium ? Jak znacie jakieś ciekawe miejsca to piszcie ;D (Chicago i okolice 8) ) Z góry dzieki :*
Angela ;* Napisano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 Nikt nie wie o jakis miejscach do zwiedzania ( a szkoda..
policy Napisano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2007 http://www.wsb-nlu.edu.pl/~wegrzyn/chicago.../attraction.htm
kojus Napisano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2007 polecam odwiedziec muzeum Techniki i Rozwoju, naprawde swietne miejsce, nawet maja lodz podwodna nie mowiac o samolotach
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.