Skocz do zawartości

Telefony Komorkowe w USA

Rigel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Nie spotkałem starterka za 10$ w NET10.

Ja kupiłem w Walmart starter z tel.Nokia 1600 za 30$ (300min),ważny na pół roku.

http://www.walmart.com/catalog/product.do?...duct_id=5420747

SMS = pół min.połączenia.

Dobrze jest kupić sobie karty tel. za 5$ i po wpisaniu kodu z karty płacisz dużo mniej dzwoniąc z tel.na abonament lub stacjonarnego.

W Polskich sklepach bardzo popularną kartą i dobrą jest Biały Orzeł.

Pozdr. :D

[/url]

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Nie spotkałem starterka za 10$ w NET10.

Ja kupiłem w Walmart starter z tel.Nokia 1600 za 30$ (300min),ważny na pół roku.

A przepraszam, troche mi się pochrzaniło. Na ich stronce widziałem zestaw za 19.99$ z nokią 1100. Tak czy siak jest to chyba najlepsza oferta jeśli chodzi o pre-paidy? Czy dobrze rozumiem, że w te wliczone 300 minut obowiązuje również do Polski, a później 10c za min ??

Napisano

Gdy kupisz ten zestaw masz 300 min już w telefonie(czyli telefon "dostajesz" za darmo),ale w chwili wykonania lub odebrania połączenia już tracisz minuty.

Niestety nie ma tak dobrze w telefonach na kartę że masz minuty gratis w USA.Przynajmniej w NET 10.

najlepszą opcją jest dzwonienie za pomocą karty(5$) do Polski za pomocą telefonu na abonament lub stacjonarnego.

Taka jedna karta wystarczy Tobie na około 2 tygodnie(średnia rozmowy 5 - 10 min dziennie).

Napisano

nie słyszałam niestety o takiej sieci NET 10. w NY popularne byly T-Mobile, cingular,verizon i sprint.

30min za $10 to drogo. wez pod uwage ze placisz zarowno za rozmowy wychodzace jak i Przychodzace.wiec sie nie oplacalo za male kwoty doladowywac bo ledwie na tydzien starczalo :) zwlaszcza jak ktos sie do Ciebie chce dodzwonic to minutki leca jak... :D

Napisano

ja mam w cingular/at&t plan go phone 25c - za odebrane i dzwonione za minutę, tylko dlatego że tam gdzie kupowałem baba nie była w stanie mi doradzić - to wybrałem pierwszy z brzegu :)

Napisano
Za 100zl to mozesz w USA miec nowy telefon gsm + karta sim z nr + 10$ na rozmowy. W kazdej sieci prawie.

ostatnio w cellular one kolega kupil za UWAGA: 50 USD telefon motorola prepaid z karta sim i kredit 50 do wykorzystania, innymi slowy telefon byl za darmo, jedynie karta sim za 50 usd.

Napisano

no to teraz jak w T-Mobile przez Internet kupujesz np. Nokie 6030 to płacisz $29.99 i dostajesz 10 USD (30 minut) + $25 karte doładowującą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...