Skocz do zawartości

Problemy z praca w Reno:((

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące później...

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Jak tam z praca w reno? Poprawiła się sytuacja?

Ja juz skonczylem z kasynami.. Ta walka o OV full rodakow, Litwinow otp.. Oczywiscie fajnie pobyc z Polakami, ale czy uwazacie,ze ciezko bedzie o prace, kiedy w jedno miejsce w USA zbiera sie tysiac studentow z Europy? Takie to dziwne. Jest tysiace miejsc w USA, gdzie Polacy zarabiaja z luzem 25 USD na godzine, a ludzie wciaz laduja sie do tych kasyn. Rozumiem "Pierwszakow" ale po co wstepowac drugi raz do tej samej rzeki? Moze ten klimat Reno przyciaga? A moze nie chodzi o kase, tylko dobra zabawe?? Tej w Reno zapewne nie brakuje :) Wielkie pozdro!

Napisano
Ja juz skonczylem z kasynami.. Ta walka o OV full rodakow, Litwinow otp.. Oczywiscie fajnie pobyc z Polakami, ale czy uwazacie,ze ciezko bedzie o prace, kiedy w jedno miejsce w USA zbiera sie tysiac studentow z Europy? Takie to dziwne. Jest tysiace miejsc w USA, gdzie Polacy zarabiaja z luzem 25 USD na godzine, a ludzie wciaz laduja sie do tych kasyn. Rozumiem "Pierwszakow" ale po co wstepowac drugi raz do tej samej rzeki? Moze ten klimat Reno przyciaga? A moze nie chodzi o kase, tylko dobra zabawe?? Tej w Reno zapewne nie brakuje :) Wielkie pozdro!

ciężko zorganizować sobie dobrze płatną pracę jak nie jedzie się w to samo miejsce drugi raz, jak dla kogoś priorytetem są raczej pieniądze to nie ma lepszego sposobu jak pojechać drugi raz w to sami miejsce, tam gdzie zawsze ja byłem ( Virginia Busc Gardens, Nevada Primm,Hawaii Kailua-Kona BI) dostawałem intratne propozycje powrotu za rok i zarabiania 1,5-2x więc niż rok wcześniej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...