Skocz do zawartości

Kto mi przywiezie lapka z USA?

p_a_w_e_l_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Ten post kieruje do osób przebywających za oceanem. Mianowicie mam pytanie czy w drodze powrotnej do Ojczyzny nie mógł by mi ktoś przywieźć laptopa, oczywiście nie za darmo :) postawię jakieś DOBRE piwko. Nie musi to być na już, ale tak mniej-więcej do września. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Napisano
Mianowicie mam pytanie czy w drodze powrotnej do Ojczyzny nie mógł by mi ktoś przywieźć laptopa, oczywiście nie za darmo :)  postawię jakieś DOBRE piwko. Nie musi to być na już, ale tak mniej-więcej do września. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Would you like some fries with that?

Napisano

moze okresl jeszcze warunki zaplaty bo nie wydaje mi sie zeby ktos ci kupil laptopa bez przynajmniej zaliczki.

Oczywiscie patrzac na to jak na przysluge nic nie widze w tym dziwnego.

wiec frytki sobie darujcie.

Napisano

Więc ja bym to widział tak:

Załatwić całą sprawę przez Allegro. Osoba, która miałaby mi przywieźć lapka wystawia aukcję (cena laptopa+to ile sobie zażyczy za przywiezienie). Ja wygrywam aukcje i wpłacam pieniądze. Później spotkanie na Okęciu (do Wwa mam tam 100km) i odbieram przesyłeczkę. Na końcu idziemy na bro :) Chyba to najlepsze rozwiązanie, nie?

Napisano

To jak nikt już nie wraca do Polski :?: Wszyscy zostają tam na stałe :?: Eh... nikt nie chce pomóc... Rozumiem gdybym za darmo chciał taką przysługę, ale przecież dołoże się do tego bilteu powrotnego 8) Może jeszce ktoś się znajdzie.

Napisano
hehe,

na razie zbieramy na materace do spania, hehehehe!

Ok więc poczekam aż uzbieracie na te materace... Później pozostanie mi czekać, aż się na nich wyśpicie albo i co innego zrobicie :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Heh i znowu zawitałem na forum, tak jak radziliście w sierpniu:) Więc ponawiam swoje zapytanie czy byłby ktoś w stanie przywieźć mi laptopa zza oceanu :?: Oczywiście dołożę się do biletu powrotnego :) Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...