voyager Napisano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2005 czesc jade na Camp z AIFS CampAmerica powiedzcie czy warto jechac na targi ktore beda w lutym? co moge zyskac jak tam pojade? czy latwo podpisac umowe na targach i czy mozna tam zalatwic wyjazd na camp ze znajomymi? dzieki za wszystkie odpowiedzi
karus Napisano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2005 stary jedz to najprostzy sposób wyjazdu, ma3o formalnosci, p3acisz chyba coś ok 400z3, ja by3em w zesz3ym roku ze znajomymi i prace znale?liśmy bez problemu choa bardzo s3ąbo mówilismy po angielsku, pamietaj grunt to uśmiech i luzik a amerykance odrazu umowe do podpisu wyciągają, najlepiejjakbys mia3 karte klubu camp america wtedy wchodzisz wczesniej i masz lepszy wybór, napewno bedzie du?o ludzi, campy bedą g3ównie ze stanów NY i pensylwani, ja by3em w pensylwanii, wiem cos o takich campach jak lohikan, lake greeley (by3em tam), gayuga, pine forest, shohola, jakby co mój e-mail: karus04@wp.pl pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.