Groh Napisano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2005 witam pytanie brzmi: czy przy wjezdzie do stanow (w&t) beda chcieli zebym pokazal bilet powrotny? bede mial "byddy pass" na przeloty, (darmowe wejscoiwki na wolne miejsca) nie ma to zadnej daty, jest to bilet otwarty. czy moga byc z tym problemy na wjezdzie? dzieku za pomoc, Groh
wipeout Napisano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2005 Mnie osobiście ?aden stra?nik graniczny biletu nie sprawdza3, ale kto ich wie... :?
Groh Napisano 28 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2005 dzieki za odpowiedz, czy moze jesczze ktos napisac jak to u niego wygladalo, w przyszlym tygodniu podpisuje umowe z organizatorem wyjazdu i oni twierdza ze bilet powrotny jest potrzebny a ja mam darmowy (ale bez daty powrotu, otwarty) i nie chce kupowac nastepnego dzieki za odpowiedz Groh
weronika1608 Napisano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2005 Do US wjezdzalam juz 4 razy na wizie J1(w&t i internship), nigdy nie spytali o bilet powrotny. A jesli nawet by Cie spytali to mysle, ze nie powinienes miec problemow, no bo pewnie nie jestes pierwszy i nie ostatni z takim "passem', a poza tym wydaje mi sie, ze na tyle oni wiedza, ze posiadanie biletu powrotnego nie gwarantuje, ze osoba wroci do kraju ojczystego. Pisze co mysle i dziele sie swoim doswiadczeniem a moze byc roznie...jak to w zyciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.