Piotr. Napisano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2007 Witam mam do roliczenia podatek z USA za poprzednie wakacje oraz wakacje 2 lata do tylu. Czy moge wziasc potrzebne papiery W2 do USA i zrobic to sam tam ?! W niedziele wylatuje na wizie turystycznej do Miami i docelowo jade na Key West.
Piotr. Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 nikt nie zna odpowiedzi?! dzis wylatuje. bylbym wdizeczny za cenne wskazowki
cavscout Napisano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2007 nikt nie zna odpowiedzi?! dzis wylatuje. bylbym wdizeczny za cenne wskazowki Oczywiscie
quba Napisano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2007 oczywiscie - www.irs.gov , tam juz wszystko mozna samemu (koszt 15$ za to ze chcialem takze stanowy odzyskac, bo lokalny za darmo) , wybrac stronke przez ktora sie to robi elektronicznie ( ja wybralem tax.engine) i tyle . Zrobilem to bedac w PL bez wysylania niczego, mieli mi wplacic na konto w USA, ale akurat zmienilem tam adres i nie mogli tego przeslac. Ostatnio to wyjasnilem i juz maja przyslac czek na dniach , na adres w stanach , nie wiem jak by bylo z przeslaniem czeku do Polski...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.