Flame of Udun Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 to bylo o tym myslec w usa... teraz zrobic moze... nic nie do konca zalezy co zrobili. Troche wiecej szczegolow martameki?
Kozak Napisano 25 Października 2007 Zgłoś Napisano 25 Października 2007 A ja zawsze bylem zadowolony z tego biura i w tym roku na bank od nich pojade. Mają wiele ciekawych ofert pracy, trzeba tylko wiedziec co wybierać. Pozatym poziom obslugi klienta maja najlepszy.
Flame of Udun Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Pozatym poziom obslugi klienta maja najlepszy. chyba zartujesz? popatrz na baze opinii: http://www.usa.info.pl/baza_search.php
davisitor Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 Ja bylem w 2007 z YTP. Nie mialem pojecia o zadnych firmach co sie tym zajmuja w ogole to dopiero sie w czerwcu( na poczatku) zdecydowalem i ze mieszkam w miasteczku studenckim (Wrocku) to poprostu szukalem po plakatach bylem w BTC na poczatku ale ogolnie dretwa obsluga mowia o kosztach zadnego doradzania jak sie nie pyta a ja nawet nie wiedzialem o co zapytac;) i ogolnie niezazbytnio:] Bylem jeszcze w Campofamerica w takiej ruderce politechniki jest biuro .Byl koles co na okraglo wspominal mi o drugtestach wiec ogolnie dosc smiesznie ale informacji znow troche poskapil no i ogolnie malo to bylo wiarygodne mniej wiecej jakbym do Jakiegos Pubu bardziej zawital:) Na szarym koncu natknalem sie na raczej juz ostatnia;) prezentacje YTP wlasnie na polibudzie no i na miejsu maly pozytywny szok,dobrze zorientowany choc dosc mlody koles opowiadal o wszystkim ze szczegolami zwlaszcza przydatnymi dla osob co 1wszy raz jechaly,pokazywal fotki i odpowiadal blyskawicznie na kazde pytania wiec przynajmneij mozna bylo odniesc wrazenie ze z przypadku sie tam nie wzial.W biurze bardzo sympatycznie, duzo informacji dawali jakies ksiazeczki gdzie wszystko bylo napisane o pobycie w stanach(JEDZENIE<CZAS<JEDNOSTKI MIAR<NAJLEPSZE DLA STUDENTO BANKI i wszystkie takie przydatne dane) do tego byly jeszcze 2 spotkania na ktorych byli pracodawcy i inni madralinscy z tej firmy i znow opowiadali jak sie we wszystkim odnalesc! Bilet kupowalo sie na wlasna reke wiec wiadomo ze firma nie doji z klientow na tym a jak zapytalem goscia z biura o loty to od siebie jakies mi stronki polecil gdzie za friko znajdywali najkorzystniejsze loty(WYPAS) zadnych ukrytych kosztow nie bylo cale zestawienie dali od razu co jak i za co,za wszystkie rzeczy za ktore sie bulilo. Zalatwiali WSZYSTKIE papiery ubezpieczenie,chawire ,ofert pracy no i te wszytskie dane, ofert jesce bylo pelno nawet mimo tego miesiaca gdy myslalem ze juz najgorsza chala zostala to jeszcze trafilo mi sie do ATLANTIC CITY (NJ) takim miescie z kasynami kolo New Yorku i Philadelphi (miodowo ze wczesniejszych z tego co pamietam tez byly Nowe Yorki, nawet Vegas i Hawaje ...ale juz ktos se zaklepal wczesniej . W tym roku tez z nimi jade i chetnie wybiore sie do Vegas jak kto tam byl chetnie wyslucham opini jak to sie tam sprawa ma,bo ja juz przywyklem do tych kasyn i ekskluzywnych stripclubow poprostu nie moge jechac gdzie indziej ;P jak bylem teraz sie pytac to im wczesniej sie wyleci jest tanszy bilet i najlepsze oferty mozna zaklepywac kase mozna jakos pozniej bulic, no i targi pracy jesce ponoc sa gdzie mozna se zmienic oferte gadac z pracodawca (niestety na moim wyjezdzie nie bylo mi dane bo juz za pozno na takie rarytasy bylo;) w samym USA bylo roznie ;D ale organizator sie wywiazal wiec do tej firmy nie mam zadnych zastrzezen. Duzo rzeczy i tak wynika juz na miejscu:)))
Kozak Napisano 7 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2007 chyba zartujesz? popatrz na baze opinii: http://www.usa.info.pl/baza_search.php Z tego co widze to wiekszosc zlych opinii jest z powodu drogich biletow lotniczych, ale od zeszlego sezonu ytp juz nie zalatwia biletów, czyli mozna sobie kupic bilet najtanszy na rynku.
Flame of Udun Napisano 8 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2007 @ Kozak @ davisitor Wiem ze jestescie ta sama osoba i albo naganiaczami albo ew. agentami z YTP, dobrze byloby lepiej sie maskowac (jak o tym wiemy to niech bedzie sekret Moderatorow). Jesli wasza firma jest zainteresowana reklama na forum prosze sie skontaktowac z Adminem i nie naganiac w aktualnej formie. @Inne organizacje - wiem ze wszystkich od razu nie wylapiemy ale zawsze przygladamy sie wszystkim "zbyt" entuzjastycznym postom na forum, wiec prosze nie naganiac. Juz pare firm (Impuls, One Way, YTP i pare innych) juz raz wypunktowalismy. Chcemy aby forum bylo czytelne i rzetelne. Co do tematu - Niestety YTP ma opinie jaka ma - juz wiele razy o tym ludzie pisali, nie tylko chodzilo o bilety ale i prace, tak jak sam tytul tego watku mowi: lecisz do ac?z ytp?a wiesz ze nie masz pracy jaka ci obiecli. Widac, ze musza pare lat popracowac zanim sie poprawia i szczerze zycze powodzenia. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.