Skocz do zawartości

lecisz do ac?z ytp?a wiesz ze nie masz pracy jaka ci obiecli

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Napisano

A ja zawsze bylem zadowolony z tego biura i w tym roku na bank od nich pojade. Mają wiele ciekawych ofert pracy, trzeba tylko wiedziec co wybierać. Pozatym poziom obslugi klienta maja najlepszy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja bylem w 2007 z YTP. Nie mialem pojecia o zadnych firmach co sie tym zajmuja w ogole to dopiero sie w czerwcu( na poczatku) zdecydowalem i ze mieszkam w miasteczku studenckim (Wrocku) to poprostu szukalem po plakatach bylem w BTC na poczatku ale ogolnie dretwa obsluga mowia o kosztach zadnego doradzania jak sie nie pyta a ja nawet nie wiedzialem o co zapytac;) i ogolnie niezazbytnio:] Bylem jeszcze w Campofamerica w takiej ruderce politechniki jest biuro .Byl koles co na okraglo wspominal mi o drugtestach ;) wiec ogolnie dosc smiesznie ale informacji znow troche poskapil no i ogolnie malo to bylo wiarygodne mniej wiecej jakbym do Jakiegos Pubu bardziej zawital:) Na szarym koncu natknalem sie na raczej juz ostatnia;) prezentacje YTP wlasnie na polibudzie no i na miejsu maly pozytywny szok,dobrze zorientowany choc dosc mlody koles opowiadal o wszystkim ze szczegolami zwlaszcza przydatnymi dla osob co 1wszy raz jechaly,pokazywal fotki i odpowiadal blyskawicznie na kazde pytania wiec przynajmneij mozna bylo odniesc wrazenie ze z przypadku sie tam nie wzial.W biurze bardzo sympatycznie, duzo informacji dawali jakies ksiazeczki gdzie wszystko bylo napisane o pobycie w stanach(JEDZENIE<CZAS<JEDNOSTKI MIAR<NAJLEPSZE DLA STUDENTO BANKI i wszystkie takie przydatne dane) do tego byly jeszcze 2 spotkania na ktorych byli pracodawcy i inni madralinscy z tej firmy i znow opowiadali jak sie we wszystkim odnalesc! Bilet kupowalo sie na wlasna reke wiec wiadomo ze firma nie doji z klientow na tym a jak zapytalem goscia z biura o loty to od siebie jakies mi stronki polecil gdzie za friko znajdywali najkorzystniejsze loty(WYPAS) zadnych ukrytych kosztow nie bylo cale zestawienie dali od razu co jak i za co,za wszystkie rzeczy za ktore sie bulilo. Zalatwiali WSZYSTKIE papiery ubezpieczenie,chawire ,ofert pracy no i te wszytskie dane, ofert jesce bylo pelno nawet mimo tego miesiaca gdy myslalem ze juz najgorsza chala zostala to jeszcze trafilo mi sie do ATLANTIC CITY (NJ) takim miescie z kasynami kolo New Yorku i Philadelphi (miodowo :) ze wczesniejszych z tego co pamietam tez byly Nowe Yorki, nawet Vegas i Hawaje :D ...ale juz ktos se zaklepal wczesniej . W tym roku tez z nimi jade i chetnie wybiore sie do Vegas jak kto tam byl chetnie wyslucham opini jak to sie tam sprawa ma,bo ja juz przywyklem do tych kasyn i ekskluzywnych stripclubow poprostu nie moge jechac gdzie indziej ;):D;P jak bylem teraz sie pytac to im wczesniej sie wyleci jest tanszy bilet i najlepsze oferty mozna zaklepywac kase mozna jakos pozniej bulic, no i targi pracy jesce ponoc sa gdzie mozna se zmienic oferte gadac z pracodawca (niestety na moim wyjezdzie nie bylo mi dane bo juz za pozno na takie rarytasy bylo;) w samym USA bylo roznie ;D ale organizator sie wywiazal wiec do tej firmy nie mam zadnych zastrzezen. Duzo rzeczy i tak wynika juz na miejscu:)))

Napisano

@ Kozak

@ davisitor

Wiem ze jestescie ta sama osoba i albo naganiaczami albo ew. agentami z YTP, dobrze byloby lepiej sie maskowac (jak o tym wiemy to niech bedzie sekret Moderatorow). Jesli wasza firma jest zainteresowana reklama na forum prosze sie skontaktowac z Adminem i nie naganiac w aktualnej formie.

@Inne organizacje - wiem ze wszystkich od razu nie wylapiemy ale zawsze przygladamy sie wszystkim "zbyt" entuzjastycznym postom na forum, wiec prosze nie naganiac. Juz pare firm (Impuls, One Way, YTP i pare innych) juz raz wypunktowalismy. Chcemy aby forum bylo czytelne i rzetelne.

Co do tematu - Niestety YTP ma opinie jaka ma - juz wiele razy o tym ludzie pisali, nie tylko chodzilo o bilety ale i prace, tak jak sam tytul tego watku mowi:

lecisz do ac?z ytp?a wiesz ze nie masz pracy jaka ci obiecli. Widac, ze musza pare lat popracowac zanim sie poprawia i szczerze zycze powodzenia.

Temat zamykam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...