Skocz do zawartości

Jak dlugo czekaliscie na SSN??

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest tez roznica czy na karte czy na sam nr zeby zostal Ci przyznany.

Przyklad mojej wspolokatorki:

Zlozyla papiery 18.VI.07(pon)

Chodzila sie pytala 25.06.07 , 28.06.07 do SS Office - nic

Poszla w 2.07.07 (pon) zastala inna babke, wyjasniala jej sytuacje ze pracy nie moze zaczac bez niego(przyleciala w US bez kontraktu), kobieta poprosila ja zeby wypelnila jeszcze raz formularz i nadala go jako bardzo pilne.

Dnia 03.07.07 (wt) dzien pozniej kolezanka poszla do biura dowiedziec sie ze moze juz jest i byl, podali jej nr SS#.

Karta przyszla 09.07.07

Pzdr !!

• 2 tygodnie później...
Napisano

ale walek, bylem dzis w ss ofice i powiedzieli ze jak nie mam na skrzynce swojego nazwiska to poczta niszczy przesylke z ss ofice

dziwne... zlozylem jeszcze raz i czekam przy oznaczonej skrzynce

Napisano

ja tez nie mam nazwiska na skrzynce ale w Portsmouth jakos nikt nie robil problemow ;d pozdr

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja około miesiaca :) I przez ten okres w drugiej pracy nie dostawalem paycheck :( Jeszcze przyszedl mi ten ssn na adres kumpla z ktorym nie mieszkalem :( Poprostu uroczo ;D ale to problemy językowe wowczas z mojej strony D:

Pozdrawiam wszystkich marzycieli D:

Work and travel = PRaca czyni wolnym ;)

Napisano

Obecnie przebywam w San Diego, moj SSN dotarł do mnie w 12 dni. Moja znajoma składała podanie dwa dni wcześniej i czekała 1,5 m-ca.. bardzo dziwna sytuacja

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...