mimi80 Napisano 5 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2007 Witam serdecznie forumowiczów. W koncu zamarzyły mi sie wczasy w USA. W poniedziałek mam rozmwe w ambasadzie. Wnioski powypełniałem, zdjęcie już jest, dhl też na wszelki wypadek ... no i teraz czas na extra dokumenty ukazujące mój związek z Polską. I tu mam problem, otóż: Firma stoi na żonę, dom jest na żonę, ziemia jest na żonę. jedynie co jest na mnie to samochód. Tak po prostu wyszło i proszę nie dopatrywać się tu czegokolwiek. No i mimo iż trzyma mnie tu dużo rzeczy to nijak nie moge tego udowodnić. Może jakieś sugestie??
mpbc Napisano 5 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2007 Witam serdecznie forumowiczów. W koncu zamarzyły mi sie wczasy w USA. W poniedziałek mam rozmwe w ambasadzie. Wnioski powypełniałem, zdjęcie już jest, dhl też na wszelki wypadek ... no i teraz czas na extra dokumenty ukazujące mój związek z Polską. I tu mam problem, otóż: Firma stoi na żonę, dom jest na żonę, ziemia jest na żonę. jedynie co jest na mnie to samochód. Tak po prostu wyszło i proszę nie dopatrywać się tu czegokolwiek. No i mimo iż trzyma mnie tu dużo rzeczy to nijak nie moge tego udowodnić. Może jakieś sugestie?? Żonę - wpisz żonę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.