cegreg Napisano 22 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2007 Witam, Jestem właśnie na Alasce w Ketchikan, ale mam problemy z pracą tzn zamiast 12h mam od 3h do 12h. Pytałem w lokalnych przetwórniach, ale jest słaby sezon i albo nie zatrudniają albo też tylko na kilka godzin. dziennie. Może ktoś z Was pracuje gdzieś na Alasce gdzie jest teraz od zawalenia roboty, tak żebym mógł odrobić wyjazd i zarobić jakąś kasę na zwiedzanie?? Bo chwili obecnej jestem zmuszony wrócić do starej pracy w Wisconsin, a zależy mi na tej części travel właśnie w Alasce?? Za info z góry dzięki Pozdrawiam cg
GosiaK Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2007 czesc ,serdeczne pozdrowienia kolego z Ketchikan Tobie przesylam.wlasnie siedze z kolezanka przed First City w centrum miasta w Ketchikan ,ale bylby numer jakby sie okazalo ze jestes z naszej przetworni czylo Trident???ogolnie to sezon chyba sie nie rozpoczal i nie rozpocznie.my pracujemy srednio okolo 9 h dzienie,ale nie jest tak zle,slyszalysmy ze innni maja gorzej,pozdrawiam z Ketchikkan,opappapap.
d0minik Napisano 23 Września 2007 Zgłoś Napisano 23 Września 2007 Wiatam ja wlasnie skonczylem prace na Alasce. Pracowalem w SBS na Sitce. Na poczatku wszyscy narzekali na brak pracy, a potem wszyscy plakali ze jest jej za duzo. Taki urok sezonow. W sezonie czyli przez jakis miesiac pracowalismy po 16,18h 7 dni w tyg.- warto takie cos przezyc;P teraz siedze w seattle przez tydzien i spadam wreszcie do polski. pozdrawiam
GosiaK Napisano 26 Września 2007 Zgłoś Napisano 26 Września 2007 czesc, mam pytanie do Ciebie.Gdzie sie zatrzymales w Seattle?czy moze w Jet Motel?bo byc moze sie spotkalismy wlasnie tam?odp pozdrawiam pa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.