don pedro Napisano 26 Lipca 2007 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2007 Moze ktos reflektuje na podroz Irving/Dallas/Fort Worth - San Francisco (przez Albuquerque, Santa Fe, Grand Canion, Los Angeles, Las Vegas) miedzy 15.10 - 10.11?15.10 konczy mi sie wiza J-1 i zbieram ekipe 2-3 osob w celu rozlozenia kosztow wynajecia samochodu i benzyny. Mysle ze podroz moze zajac ok 3 tygodni, ale wszystko jest do umowienia, takze trasa. Lepiej juz wczesniej zaczac szukac bo przypuszczam ze nie bedzie latwo znalezc tyle osob. W ostatecznosci pojade samotnie...PS. Naturalnie chetnych moge sciagnac rowniez po drodze.
don pedro Napisano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Napisano 31 Lipca 2007 Dziewczyny z okolic Los Angeles ktore pisaly do mnie na priv w zwiazku z tematem prosze ponowic wiadomosc bo zostala skasowana!
Mariuszbemowo Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2007 Myśle,że nawet 3 osoby łacznie ze mna bu sie zapiły na te wycieczke, bądz w kontakcie ...Bracie
Mariuszbemowo Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2007 tzn zapisały...ja,mój kolo ze studiów i jego syn...
don pedro Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2007 3 osoby maksymalnie zeby komfort w aucie byl do przyjecia. Napisz do mnie maila na wind26@wp.pl to pogadamy.
don pedro Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej Mariusz. Czy jestes dalej chetny na wyprawe po USA?Jesli tak to napisz do mnie wind26@wp.pl to omowimy szczegoly.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.