jury Napisano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2007 Ukończyłem szkołę średnią w Północnej Karolinie w 94r. Nostryfikowałem sobie tamto wykształcenie i obecnie złożyłem dokumenty na Uczelnię w Polsce. Wszystko było by OK lecz uczelnia chce abym dostarczył im coś takiego jak "wykaz skali ocen", czyli coś takiego co wykaże jakie są polskie odpowiedniki tamtych ocen. Probowałem w Ambasadzie, Kuratorium, Biurze Uznawalności Wykształcenia ... lecz wszędzie nikt nie wiedział o takim wykazie. Czy ktoś już z Was przechodził podobny przypadek i jest w stanie pomóc zdradzając gdzie taki wykaz można nabyć. Dzięki. jury "how far can they control my mind"
aniolova Napisano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2007 Niestety ja nie mialam stycznisci z czyms takim, ale mam pomysl : sprobuj zadzwonic do WSB-NLU w nowym saczu, moze oni beda wiedziec jak to zdobyc - w koncu oferuja amerykanskie dyplomy, a skala ocen jest odwzorowana specjalnie w stosunku do amerykanskiej. www.wsb-nlu.edu.pl pozdrawiam, aniolova
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.