Gość Napisano 20 Marca 2005 Zgłoś Napisano 20 Marca 2005 Witam, Mam pytanko do osób , które sa na bie?ąco z cenami biletów lotniczych. Czy wed3ug Was cena lotu z Warszawy do Nowego Yorku i z powrotem za prawie 2200 z3 jest ok ? (cena z oplatami lotniskowymi) Pierwsza zmiana daty powrotnej bezplatnie. (Lufthansa) Pozdrawiam dzieki za odpowiedz. Tomek
SantaCruz_CA Napisano 20 Marca 2005 Zgłoś Napisano 20 Marca 2005 jest to cena niska jak na lato. nie wiem czy tak "pozno" znajdziesz taniej na wyjazd letni. - baaaardzo watpie, ale probuj - chyba ze bedzie to wyjazd w czerwcu... - wtedy szanse sa wieksze szukajac przelotow, pamietaj, aby zaznaczyc w biurze (lub formularzu wyszukiwania), ze chcesz taryfe mlodziezowa (jesli masz do 24-26 lat)- one sa zazwyczaj o kilkaset zlotych tansze albo oferuja mniej restrykcji.
Gość Napisano 20 Marca 2005 Zgłoś Napisano 20 Marca 2005 tzn. ja mam caly czas dylemat pomiedzy: 1. kupnem tego biletu do NY i z powrotem za 2200 z3 w biurze z którego jade czy 2. kupic samemu za 2500 z3 do Mineapolis i z powrotem. W opcji 1 nie mam ryzyka ze jak niedostane wize to trace jakas kase(jestem na 5 roku) , ale dodatkowo musze sobie kupic bilet z NY do minneapolis (cena ok 150 $ z Sun Country) , oprocz tego wiadomo nocleg w NY itp. koszty w 2 opcji lece prawie do samego miejsca docelowego MN ale zmiana daty powrotnej to koszt 195 z3. Z tym ze jesli nie dostane wize to czesc pieniedzy strace. Jak macie jakies pomysly to bede wdzieczny za podpowiedz.Pozdr.Tomek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.