Matosh Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, Czy ktos z Was jest/byl/planuje jechac na praktyki do Stanow do firm zwiazanych z informatyka? Chodzi mi o prawdziwa praktyke w firmie gdzie robisz, zarabiasz oraz ucza Cie.
ugarte Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2007 ja bardzo chetnie bym wybral sie na takie praktyki ale ale dopiero w przyszlym roku
gigi Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2007 ja planuje, ale tak latwo to nie jest. jak patrze na rozne oferty to wymogi maja kosmiczne za marne 9$, wiec ciezko sie jest utrzymac za taka stawke, ale liczy sie w sumie doswiadczenie jakie sie z takiego wyjazdu wyniesie
Flame of Udun Napisano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2007 ja planuje, ale tak latwo to nie jest. jak patrze na rozne oferty to wymogi maja kosmiczne za marne 9$, wiec ciezko sie jest utrzymac za taka stawke, ale liczy sie w sumie doswiadczenie jakie sie z takiego wyjazdu wyniesie pare ofert znajdziesz tu: http://www.jobster.pl/praktyki_w_usa_inter...RAPHIC%20DESIGN
max321 Napisano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2007 ja planuje, ale tak latwo to nie jest. jak patrze na rozne oferty to wymogi maja kosmiczne za marne 9$, wiec ciezko sie jest utrzymac za taka stawke, ale liczy sie w sumie doswiadczenie jakie sie z takiego wyjazdu wyniesie Fakt, 9$ to raczej smiesznie malo nawet na praktyke w IT, ale jak sie troche poswiecisz i wiesz co chcesz przez ta praktyke osiagnac to mozesz szybko przejsc na H1, co w konsekwencji moze sie skonczyc GC. Jak cie nie interesuje zostanie w USA to praktyka w znanej firmie tez ci nie zaszkodzi w szukaniu pracy w Polsce. Pozatym duzo firm stad ma siedziby w Polsce, wiec mozesz calkiem niezle skonczyc po takiej praktyce. Pozatym nie wiem jak inne firmy to robia, ale my zdaje sie placimy tez za koszty mieszkania dla praktykantow.
aniolova Napisano 8 Września 2007 Zgłoś Napisano 8 Września 2007 wiem ze intrax ma duzo ofert praktyk w dolinie krzemowej - miedzy innymi Adobe, w koncu sa zlokalizowani w san fracisco, ale nie wiem jak placa. Z tym ze jak sie juz jest w dolinie krzemowej to chyba da sie znalezc jakas druga dbrze platna prace, co nie ?? :>
muchamet Napisano 29 Września 2007 Zgłoś Napisano 29 Września 2007 Jak jest taka mozliwosc to ja sie tez pisze na takie praktyki. Gdzie sie wpisac na liste
Matosh Napisano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2007 Pozatym nie wiem jak inne firmy to robia, ale my zdaje sie placimy tez za koszty mieszkania dla praktykantow. Czy pracujesz w firmie ktora ma miejsce dla praktykantow?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.