t0d Napisano 20 Września 2007 Zgłoś Napisano 20 Września 2007 Witam, Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądał koszt samego programu w latach ubiegłych - bez biletu. Zastanawia mnie kwestia jak wygląda nominalny koszt, w porównaniu do kursu dolara wobec euro i złotówki - jak za pewne wiecie, teraz USD leci cały czas w dół (tak od miesiąca spadł z 2,85 do 2,68) pamiętacie jak było rok temu? dwa lata temu? po prostu nie wiem czy jest sens się rozliczać jak najwcześniej z ichniejszym fiskusem czy po prostu jak tam pojadę znowu to na miejscu sobie wyślę rozliczenie.. większość jeszcze nie wróciła a ja już kombinuję z przyszłym rokiem LOL ps post numer "czysta"
Flame of Udun Napisano 28 Września 2007 Zgłoś Napisano 28 Września 2007 Witam,Chciałbym się dowiedzieć jak wyglądał koszt samego programu w latach ubiegłych - bez biletu. Zastanawia mnie kwestia jak wygląda nominalny koszt, w porównaniu do kursu dolara wobec euro i złotówki - jak za pewne wiecie, teraz USD leci cały czas w dół (tak od miesiąca spadł z 2,85 do 2,68) pamiętacie jak było rok temu? dwa lata temu? po prostu nie wiem czy jest sens się rozliczać jak najwcześniej z ichniejszym fiskusem czy po prostu jak tam pojadę znowu to na miejscu sobie wyślę rozliczenie.. większość jeszcze nie wróciła a ja już kombinuję z przyszłym rokiem LOL ps post numer "czysta" odkad pamietam z roku na rok cena spada - kiedys program bez biletu kosztowal oko 6000 pln - ale wtedy kurs by 4,1 za 1 dolara. Teraz w niektorych firmach zaplacisz 1900 pln..
t0d Napisano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Września 2007 odkad pamietam z roku na rok cena spada - kiedys program bez biletu kosztowal oko 6000 pln - ale wtedy kurs by 4,1 za 1 dolara. Teraz w niektorych firmach zaplacisz 1900 pln.. od czasu gdy pisałem swój post dolar spadł o 4 grosze - faaaajnie - a to dopiero work and travelowicze zaczynają wracać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.