don pedro Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 Witam. Jestem uczestnikiem programu Work&Travel i w tej chwili pracuje w rejonie Dallas/Fort Worth (dokladnie w Arlington), w celu zarobienia na wycieczke po zachodnich stanach USA. Plan jest taki, aby wynajetym samochodem wyruszyc z rejonu Dallas/Fort Worth 26.10 w strone San Francisco. Z tego miasta bowiem mam bilet powrotny do Polski dnia 14.11. Wycieczke jest zatem w jedna strone i bedzie trwac 18 dni. Po drodze mam zamiar zwiedzic: Albuquerque, Santa Fe, Taos, Tuscon (mam tam wspaniala znajoma ktora przyjmie nas dach na 2- 3 dni), Phoenix, Flagstaff, Grand Canion, Death Valley (oraz jeszcze conajmniej 2 parki narodowe, bilet wstepu juz mam), Las Vegas i naturalnie San Francisco. Koszty wynajecia auta na 3 tyg (mam juz zarezerwowany) wyniosa $1070, benzyna przy ekonomicznym samochodzie i maksymalnym dystansie 2500mil (nadlozylem sporo na wszelki wypadek) max. $300. Noclegi i jedzenie to juz w Waszej gestii. Milo by bylo nie jechac samemu, bo to i straszno i smutno, a i koszty wieksze. Szukam od 1-3 osob, ktore chcialyby zobaczyc Ameryke z odpowiedzialnym i bezkonfliktowym facetem. Trasa, miejsca i reszta do przedyskutowania mailem lub telefonicznie. Moge takze zabrac na trasie. Piszcie na wind26@wp.pl. Pozdrawiam rodakow!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.