Skocz do zawartości

foster pytanie!

Martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam zdecydowalam sie na intershipa z fosterm zglosilam sie juz teraz a bardzo bym chciala wyjechac do usa w maja lub w czerwcu.Czy to biuro dosc szybko wynajduje praktyki?Jestem dokladnie po sociologi zachowan ludzkich i glownie interesuje mnie public relations co o tym myslicie z gory wiele dzieki pozdrawiam

Marta :)

Napisano

Hej!

Ja jestem w podobnej sytuacji, chce rowniez wyjechac na praktyki z Fosterem.

Czy Ty juz sie obronilas? bo ja mam jeszcze wlasnie ten rok.

Bylem u nich w biurze jakis czas temu, porozmawialem z nimi przez dluzsza chwile. Wydaje mi sie ze sa dosc solidni. Z opinii w bazie o Organizatorach mozna ten sam poglad wyciagnac.

PS: Czy wybralas juz jakies oferty zaproponowane przez nich czy masz swojego pracodawcy?

PS2: Podziel sie informacjami jak Ci bedzie szlo z uplywem czasu zalatwiania na Internship :)

Pozdrawiam

Napisano

witam Cie:)tak ja juz jestem po obronie udalo mi sie w czerwcu tego roku.Wiesz mam do Ciebie takie pytanko moze bedziesz sie orientowal otoz mam mozliwosc wyjazdu na intershipa na wlasna reke.Znajoma ktora jest menagerem w hotelu chce mi wystawic zaproszenie na ktore moglabym wyjechac lecz sek w tym ze ja nie jestem po hotelarstwie tylko po sociologi zachowan ludzkich i jesli pojde z tym zaproszeniem do konsulatu to czy nie beda sie czepaic ze to nie jest za bardzo powiazaane z moim kierunkiem studiow?Myslisz ze wydali by mi wize bo wlasnie nie wiem co robic czy tak zaryzykowac czy nie z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam

Martusia:)

Napisano

Jezeli ukonczyles studia dluzej niz 12 miesiecy moze jechac na Trainee Premium, ale juz nie na Internships.

Oferty sa dosc podobne, Trainee Premium wymaga chyba od Ciebie jakies doswiadczenie w zawodzie, ale to chyba juz masz :)

Napisano

Witajcie chcialam dodac ze biuro foster dziala naprawde szybko po tyg aplokowania wczoraj miala juz 1 interviu lecz troszke sie zmartwilam tym ze bardzo sie wypytywali o doswiadczenia czy pracowalam w zawodzie idt.wiec moje pytanie czy na praktykach jest faktycznie dosc trudno.Ja akurat jestem po sociologi i powiedziano mi ze prawdopodobnie beda szukali dla mnie praktyk w dziale public relation a jesli nie znajda to w miare cos zblizonego do moich studiow.Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle:)pozdrawiam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...