Martusia Napisano 24 Października 2007 Zgłoś Napisano 24 Października 2007 Witam zdecydowalam sie na intershipa z fosterm zglosilam sie juz teraz a bardzo bym chciala wyjechac do usa w maja lub w czerwcu.Czy to biuro dosc szybko wynajduje praktyki?Jestem dokladnie po sociologi zachowan ludzkich i glownie interesuje mnie public relations co o tym myslicie z gory wiele dzieki pozdrawiam Marta
Matosh Napisano 24 Października 2007 Zgłoś Napisano 24 Października 2007 Hej! Ja jestem w podobnej sytuacji, chce rowniez wyjechac na praktyki z Fosterem. Czy Ty juz sie obronilas? bo ja mam jeszcze wlasnie ten rok. Bylem u nich w biurze jakis czas temu, porozmawialem z nimi przez dluzsza chwile. Wydaje mi sie ze sa dosc solidni. Z opinii w bazie o Organizatorach mozna ten sam poglad wyciagnac. PS: Czy wybralas juz jakies oferty zaproponowane przez nich czy masz swojego pracodawcy? PS2: Podziel sie informacjami jak Ci bedzie szlo z uplywem czasu zalatwiania na Internship Pozdrawiam
Martusia Napisano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Października 2007 witam Cie:)tak ja juz jestem po obronie udalo mi sie w czerwcu tego roku.Wiesz mam do Ciebie takie pytanko moze bedziesz sie orientowal otoz mam mozliwosc wyjazdu na intershipa na wlasna reke.Znajoma ktora jest menagerem w hotelu chce mi wystawic zaproszenie na ktore moglabym wyjechac lecz sek w tym ze ja nie jestem po hotelarstwie tylko po sociologi zachowan ludzkich i jesli pojde z tym zaproszeniem do konsulatu to czy nie beda sie czepaic ze to nie jest za bardzo powiazaane z moim kierunkiem studiow?Myslisz ze wydali by mi wize bo wlasnie nie wiem co robic czy tak zaryzykowac czy nie z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Martusia:)
Matosh Napisano 25 Października 2007 Zgłoś Napisano 25 Października 2007 Jak pamietam kierunek praktyki musi byc zgodny z kierunkiem ukonczonych studiow. Jest tu link do wymagan co do wyjazdu z strony CIEE: http://www.ciee.org/trainee/applicants/1_p...eligibility.asp Czy w ofercie Fostera nie ma zadnej pozycji odpowiadajacy Tobie?
muchamet Napisano 26 Października 2007 Zgłoś Napisano 26 Października 2007 Tez myslalem o tym aby z nimi pojechac, ale mam pytanie czy oni organizuja wyjazdy jak ktos skonczyl studia wiecej niz 12 miesiecy??
Matosh Napisano 26 Października 2007 Zgłoś Napisano 26 Października 2007 Jezeli ukonczyles studia dluzej niz 12 miesiecy moze jechac na Trainee Premium, ale juz nie na Internships. Oferty sa dosc podobne, Trainee Premium wymaga chyba od Ciebie jakies doswiadczenie w zawodzie, ale to chyba juz masz
muchamet Napisano 26 Października 2007 Zgłoś Napisano 26 Października 2007 a ktora organizacja sie tym zajmuje!?!?
Matosh Napisano 26 Października 2007 Zgłoś Napisano 26 Października 2007 Nawet w Fosterze sa oferty Trainee Premium. Jesli tego dotyczylo pytanie.
muchamet Napisano 27 Października 2007 Zgłoś Napisano 27 Października 2007 Nawet w Fosterze sa oferty Trainee Premium. Jesli tego dotyczylo pytanie. Ok dzieki a inne organizacje - jak tak to ktore!
Martusia Napisano 30 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 30 Października 2007 Witajcie chcialam dodac ze biuro foster dziala naprawde szybko po tyg aplokowania wczoraj miala juz 1 interviu lecz troszke sie zmartwilam tym ze bardzo sie wypytywali o doswiadczenia czy pracowalam w zawodzie idt.wiec moje pytanie czy na praktykach jest faktycznie dosc trudno.Ja akurat jestem po sociologi i powiedziano mi ze prawdopodobnie beda szukali dla mnie praktyk w dziale public relation a jesli nie znajda to w miare cos zblizonego do moich studiow.Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle:)pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.