pawel1 Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 Ze zrozumieniem tego, ze wieksza czesc para-dokumentow Moore'a to manipulacja masz problem, ale zeby z czytaniem tez ? Lewicowym smieciem nazwalem Moore'a, nikogo innego - zasluzyl sobie na to.Z ludzmi, ktorzy zdanie maja wyrobione po ogladnieciu takich smieci, ciezko dyskutowac, niezaleznie czy tematem jest sluzba zdrowia, bron czy wielka teoria spiskowa. Tak przy okazji to nie mam pojecia o co ci chodzi z ta bronia. Podajesz ten fakt jako co ? Dokumenty Moore'a widzialem wszystkie. ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem, przeciez specjalnie dodalem tekst o kinie by bylo jasne ze o niego chodzi a nie kogos innego a faktem jest ze amerykanie maja niezdrowego bzika na punkcie broni co zostalo przedstawione w jego filmie, nie wiem o co chodzi z manipulacja w zabawach z bronia, moze w Twoim miescie jest troche inaczej ale w usa jako calosci jest podobnie do tego co zostalo przedstawione, dziwi mnie ze admin nie zwrocil uwagi na tekst ktorym nazwales tego pana, pewnie jestescie kolegami skoro tak duzo wie o Tobie
gabrielangel Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 Jakbys przeczytal regulamin, no ale trzeba umiec czytac ze zrozumieniem, to zobaczylbys ze nigdzie nie ma punktu, ktory zabrania mi nazwanie Michela Moore'a lewicowym smieciem. Jackie wie o mnie tyle ze mieszkam w Usa a wiec zgodnie z Twoim tokiem myslenia ja i Ty jestemy kolegami ( ) bo wiem ze mieszkasz w Polsce (ewentualnie gdzies w Europie). To wszystko z mojej strony.
pawel1 Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 na sile probujesz wmowic mi ze nie czytam ze zrozumieniem fakt ze nie ma takiego punktu ale do tej pory na forum byla mila atmosfera i po co to zmieniac?
kamilka077 Napisano 11 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 witam wszystkich ktorzy lubia podrozowac za male pieniadze:)juz drugi raz z rzedu bylam na alasce w anchorage to naprawde piekne miejsce ...za male pieniadze mozna zobaczec piekne miejsca;)pracowalam tam w duzej firmie na lotnisku, bylo to swietna praca nadgodziny 150 % no i wyzywienie za free:)to sie oplaca uwierzcie;)a jak ma sie troche czasu wolnego mozna wynajac samochod i jechac w piekne miejsca:)ja w tym roku wracam do anchorage i do tej samej pracy mam dobry kontrakt takze mam po co wracac:)jakby ktos chcial pomocy zeby wyjechac tam to zapraszam na gg 3859319:)a poza tym to naprawde piekny stan i nie jest tak zimno jak mowia niektorzy:)a jak ktos jest bardziej zainteresowany okolica moge pokazac zdjecia;)pozdrawiam:)
Molyiks Napisano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 Zgadzam sie z kolezanka bo byłam tam z nią ;-) zawsze pociaglay mnie miejsca gdzie jest gorąco palmy i tego typu swirki mirki ale jak tylko zobaczylem Alaska wiedzialam ze to tam cche zyc mieszkac i pracowac. W tym roku byłam tam drugi raz i uswiadomilam się w przekonaniu ze jest to najpiekniejsze miejsce na swiecie. A jak wam zmarzna dupki to mozna powygrzewac sie na gorących Hawajach (6h z Anchorage samolotem). jak zarabiac pieniazki (studenci) to tylko na Alasce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.