jarwicz Napisano 31 Października 2007 Zgłoś Napisano 31 Października 2007 Witam! zastanawiam sie nad wyjazdem do tropicany z emakopolu bo to jedyne co znalazlem na pozycje krupiera (jestem doswiadczonym krupierem) zalezy mi na tym zeby pracowac na stolach. czy byl ktos na tym programie? jak to tam wyglada? no wiecie zarobki, podejscie pracodawcy, napiwki i zycie w tym malym miescie(czytalem wypowiedz o River palms no i mam mieszane uczucia) a moze ktos zna jakas inna agencje z ktorej mozna pojechac do innego kasyna? z gory wieeelkie dzieki za odpowiedzi jarek
spinka Napisano 31 Października 2007 Zgłoś Napisano 31 Października 2007 Z tego co wiem, ani Tropicana ani River Palms nie dostaly pozwolenia. wiec na krupiera bedziemy chyba musieli poczekac do wiosny i aplikowac do MS.
jarwicz Napisano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2007 ja i tak myslalem o wyjezdzie w kwietniu. ciekawe czy moglbym zmienic pozycje bedac juz w kasynie? jakby sie dowiedzieli ze mam roczne doswiadczenie zdobyte w UK moze by mnie wyslali na stoly, hmm moze warto sprobowac
spinka Napisano 31 Października 2007 Zgłoś Napisano 31 Października 2007 Zmienic pozycji oficjalnie nie mozna ale oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos komu sie to uda (znam taki przypadek: pozycja w papierach 'security' a pracuje jako krupier) wiec wszystko jest mozliwe.
agaUSA24 Napisano 31 Października 2007 Zgłoś Napisano 31 Października 2007 Czesc, a ja szukam pracodawcy na intership w atlantic city, czy ktoś ma jakieś znajomości i mógłby pomóc znaleźc pracodawce z zakresu zarzadzania inzynierskiego.
Tommy Lee Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 czy to oznacza, ze h2b w tropicanie i palmsie juz na pewno sie nie odbedzie?
spinka Napisano 4 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2007 W emakopolu powiedzieli ze w tym roku h2b w laughlin sie nie odbedzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.