Skocz do zawartości

CCUSA - KRAKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Słyszałem, że w Krakowie najlepiej jechać z CCUSA, ale zawsze lepiej spytać...co sądzicie?

Z tego co slyszalam, to porzadna firma chociaz nigdy nie zalatwialam przez nich wyjazdu, ale tak na marginesie bez wzgledu na to czy dana firma ma siedzibe w Krakowie czy nie mozesz sie zapisac na wyjazd, wiekszosc prowadzi zapisy korespondencyjnie.

Napisano
Z tego co slyszalam, to porzadna firma chociaz nigdy nie zalatwialam przez nich wyjazdu...

Owszem, wg mnie to bardzo porządna firma. Akurat ja mogę coś na ten temat powiedzieć, bo wyjazd załatwiałem właśnie przez CCUSA i to dwa razy, a w najbliższe wakacje będzie już trzeci. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do CCUSA. Myślę, że spory wpływ na to ma fakt, że nie jest to pośrednik, tylko amerykańska agencja sponsorująca oraz to, że wszyscy pracownicy CCUSA uczestniczyli w takich wyjazdach i naprawdę mogą powiedzieć o nich coś więcej niż pracownicy innych firm. Mi osobiście reprezentant firmy bardzo pomógł i doradził, gdy zdecydowałem się na taki wyjazd, za co jestem mu bardzo wdzięczny.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Nie rozumiem czemu z Krakowa lepiej najlepiej jechac z CCUSA. Jezeli chodzi o wygode aplikanta to lepsza strukture ma Camp America. W Krakowei maja kilku konsultantow, z ktorymii mozna sie kontaktowac w dzien i w nocy. Camp America ma takze w Krakowie swoje biuro i to w centrum zycia studenckiego - na Miasteczku Studenckim. Bylam juz z nimi na programie i sa bardzo w porzadku. A do biura zwsze mozna wpasc i przy kawie/harbacie pogadac o wszelkich watpliwosciach dotyczacych wyjazdu :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...