aneczka Napisano 14 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2007 Hej, wybieram sie z dwójką znajomych w najblizsze wakacje do colorado. Jedzie ktoś z Was? A może ktoś już był w Colorado i miałby ochotę podzielić się wrażeniami? Pozdrawiam
Skolo Napisano 15 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2007 Hej, wybieram sie z dwójką znajomych w najblizsze wakacje do colorado. Jedzie ktoś z Was? A może ktoś już był w Colorado i miałby ochotę podzielić się wrażeniami? Pozdrawiam siemaneczko, a co tam bedziecie robic i z jakiej firmy jedziecie? szukam jakies oferty na w$t 2008
MRozycki Napisano 15 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2007 z jakiej firmy jedziecie? szukam jakies oferty na w$t 2008 Jeśli chodzi o oferty pracy w Colorado to sprawdź Hotel Durango. Rok temu kierownictwo hotelu przyjechało do Poznania na zaproszenie jednej z firm i zatrudniało ludzi na różne stanowiska. Z tego co wiem ludzie chwalili tego pracodawcę. Myślę, że warto zwrócić na niego uwagę.
Manwe Napisano 17 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2007 Skąd jesteś? Masz już konkrętną pracę załatwioną? Ja z kumplem mam zamiar jechac na wat i colorado by nam bardzo pasowało. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.