Skocz do zawartości

znajomi z florydy

ewa k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc wszystkim .poszukuje ludzi mieszkajacych na florydzie ,ktorzy by chcieli nawiazac kontakt ze mna ,mieszkam w Gainesville -pozdrowienia

Napisano

witam, już za niecałe 2 tyg też będę na Florydzie. tyle że będę mieszkała z chłopakiem w Orlando. odezwij się jak coś! pozdr.

Napisano

ha ja juz w orlando mieszkam ponad 3 lata i juz mi sie znudzilo maksymalnie

zreszta jak i cala floryda - w przyszlym roku sie wyprowadzac bede najprawdopodobnie

i jak co to juz tu raczej nie wroce

no ale poki co to pozdrowka z nudnego i sztucznego orlando

• 8 miesięcy później...
Napisano

a tu juz 3 miesiace minely w breckenridge - floryda jedynie pozostala wspomnieniem - ale colorado jest przepiekne wiec

nawet sie za bardzo nie wspomina florydy - pogoda tu jest super nie ma zadnej goraczki az przyjemnie byc na swiezym powietrzu i sie czlowiek nie poci jak swinia bez powodu no chyba ze sie podda jakiejs aktywnosci fizycznej no ale wtedy to normalka

no ale coz pozdrowka dla fanow slonecznej FL

• 2 lata później...
Napisano
czesc wszystkim .poszukuje ludzi mieszkajacych na florydzie ,ktorzy by chcieli nawiazac kontakt ze mna ,mieszkam w Gainesville -pozdrowienia

Hej

Czy nadal szukasz znajomych na Florydzie? Ja mieszkam ok 50 mil od Gainesville .....

Pozdrawiam

Beata

• 7 miesięcy później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...