studentkaUJ Napisano 27 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2007 american vacation center rejsy sa w cenie od 500$, cena obejmuje praktycznie wszystko oprocz tego co wydamy na wyspach. lot do miami z nowego jorku od 160$ w dwie strony w sumie cale 8 dniowe wakacje kosztowaly mnie ok 1100$ wlacznie z kasynem, prezentami i alkoholem polecam polecam!
gabrielangel Napisano 28 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2007 Na wschodzie warto jeszcze wpasc do Bostonu i Filadelfii (tutaj duzo historii). Oprocz tego Cape Cod i dwie wyspy - Martha's Vineyard i Nantucket. Wybrzeze Maine a w szczegolnosci Acadia Np. Mozna sie tez przejechac przez Vermont i New Hampshire, jesli ktos lubi male, stare miasteczka. Moze to juz nie wschod ale blisko wiec polecam Great Smoky Mountains NP w Tennessee.
aneczka Napisano 28 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2007 a ja: - Las vegas (4 miesiace:) - Grand Canyon (robi wrazenie! lacznie z zejsciem na sam dol, nocowaniem w namiocie i wejsciem na gore - ciezko bylo ale warto!) - Tama Hoovera - San diego - Meksyk (lacznie z zatrzymaniem przez meksykanska policje i daniem lapowki:)) - Los angeles - Lake tahoe - Sequoia Park (WARTO! najwieksze drzewa swiata! - Dolina Smierci - Arches Park (pomaranczowe skaly i luki) - Zion Park i to wszystko w ciagu mscy! Polecam Zachod naprawde warto!
KrzychuP Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 - Santa Cruz - San Francisco (my favorite) - Los Angeles (żałuję straconego czasu...) - Big Sur - Redwoods National Park - Grand Canyon - Reno - Las Vegas, Tama Hoovera - Lake Tahoe - Dolina Śmierci - Yosemite - Sequoia & Kings Canyon - Lassen National Park - Maui i Haleakala - Bryce, Zion, Capitol Reef - Arches - Canyonlands, Moab - Mesa Verde i jeszcze trochę innych miejsc Tutaj powrzucałem dużo zdjęć, a jak ktoś jest zainteresowany, to nawet może użyć mojej wyprawy po Californii jako gotowca gdzie jechać To były super wakacje.
dewoj Napisano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 W stanach bylem 2 razy i juz udalo mi sie zobaczyc ich kawalek -NY(bylem tam 4 razy) -Niagara Falls -Washington -Boston -Phila -Detroit -Chicago -Mount Rushmore (oraz Crazy Horse Memorial - ok 10 mil od rushmore , dzielo Korczaka Ziolkowskiego )) -Yellowstone -Seattle -Crater Lake NP. -Dzikie miasteczko Bodie -Yosemite NP. -Sequoia & Kings Canyon National Park -San Francisco -Rollercoaster Park - "Six Flags" niedaleko LA. -LA -Grand Canyon -Zion NP. -Las Vegas -Death Valley -Saguaro NP -Organ Pipes NP -Phoenix Pomniejszych miejscowosci nie wymieniam a bylo ich troche ) Zaliczylem tez troche amerykanskich lig zawodowych NHL(NYRangers i Chicago Blackhawks), MLB(NY Mets), NFL(Detroit Lions), NBA(NY Knicks,LA Lakers,Phoenix Suns).
bigguy Napisano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2007 New York City (5 miesiecy) New Jersey - Hoboken - West New York - Jersey City Illinois (6 tygodni) - Chicago - Juliet - Dwight - Morris - Pontiac - Champaign/Urbana Indiana (2 tygodnie) - Schererville - Mererville - Valparaiso - Hammond Florida (mieszkam 3 lata) - Orlando - Tampa Clearwater - Sarasota - Naples - Daytona Beach - St. Augustine - Cocoa Beach - Melbourne - Ft. Lauderdale - Miami - Ft Pierce South Carolina - Myrtle Beach - Charleston Wyoming (2 tygodnie) - Yellowstone - Grand Teton - Jackson Hole (Teton Village) Montana - Bozeman - Manhattan - Big Sky - West Yellowstone Sout Dakota - Mt Rushmore (Rushmore Cave) - Deadwood - Hill City - Keystone - Needles Hwy - Bear Country USA Georgia - Atlanta Colorado - Denver - Breckenridge (mieszkam od maja 08) - Frisco - Dillon - Silverthorne - Cooper Mtn - Vail - Blue River - Canon City (Royal George) - Buena Vista Louisiana - Nowy Orlean
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.