Smalzik Napisano 26 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2007 WITAM, Mam problem z ta firmą, czy ktoś sie kiedyś z nią spotkał, widocznie jak kupowałem coś przez internet kliknołem, i teraz naliczają mnie 11.99$ na miesiąc , narazie naliczyli mnie 3 razy zanim sie zorientowałem, dlatego chciałbym aby ktos kto wie jak to rozwiązać, pomógł mi w tej sytuacji.
gaius Napisano 26 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2007 nie tylko ty masz ten problem... http://www.consumeraffairs.com/scam_alerts...complaints.html
Smalzik Napisano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2007 wiem też o tym czytałem , ale nie podają tam rozwiązania jak to zakończyć, no teraz jestem w Polsce i troche cięzko mi się wybrać do ich siedziby,
t0d Napisano 28 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2007 skontaktuj się ze swoim bankiem - skoro tyle osób ma z tym problemy, może już mają wypracowaną jakąś procedurę (powiedz że zostałeś "Scammed" i że nie wiesz co robić ) jak się skontaktować? telefon, email (bez podawania szczegółów dot. nr rachunku itd)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.