GosiaK Napisano 28 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2007 Hej, W te wakacje pojechalam z kolezanka na WAT na Alaske do Ketchikan.Bylo naprawde swietnie,poznalymy sporo osob.W najblizsze wakacje rowniez planuje tam jechac. W tym roku chcialabym pracowac od 25.06 przez 4 m-ce czyli tak do 20 pazdziernika i po skonczeniu pracy pozwiedzac trochee USA.Bo naprawde warto!Czy bylby ktos zainteresowany na taki wyjazd? w takim terminie ? i na dalsze podroze? jak chcecie wiedziec wiecej to piszcie na meila: malkuf1985@o2.pl
AgatkaB Napisano 24 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2008 Hej, chciałabym jechać na Alaske i mam pytanie, czy opłaca sie jechac z Guliwerem? Moze ktos byl juz na tym programie i wie cos na ten temat? Drugie male pytanko dotyczy zimna;) Mam troszke odmrozone dlonie i zastanawiam sie, czy ta praca naprawde bedzie dla mnie dobra, tzn. czy mi jeszcze bardziej nie dokuczy? Pozdrawiam goraco Agata
sierot Napisano 25 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2008 Patrząc na to, jak wyglądała praca w Snug Harbor Seafoods (Kenai), dokąd to zostali wysłani studenci właśnie przez Guliwera, ABSOLUTNIE I DEFINITYWNIE odradzałbym. Warunki katastrofalne i dramatyczne, że aż szkoda czasu, żeby je opisywać. Polecam natomiast skontaktować się z Why Not USA (jak chcesz, odezwij sie do mnie przez PM po szczegóły). Jeśli zaś chodzi o te odmrożone ręce, to opisz dokładniej swoją przypadłość
Molyiks Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2008 Hej Jak jechac na alaske to tylko do Anchorage nie na ryby fuj Najpiękniejszy stan i miejsce na świecie A i blisko na Hawaje Aloha
poznanianka Napisano 10 Marca 2008 Zgłoś Napisano 10 Marca 2008 Hej, jest ktos kto jedzie na Alaske z Poznania do Togiak w tym roku z Pawlem Kosickim? a jak ktos juz tam byl niech sie podzieli dosiwadczeniem i swoimi wrazeniami
krzysiekz4 Napisano 17 Marca 2008 Zgłoś Napisano 17 Marca 2008 ja tez mysle o alasce , zostaw jakis kontakt do ciebie to sie odezwe
malamiss2 Napisano 17 Marca 2008 Zgłoś Napisano 17 Marca 2008 witam byłam w zeszłym roku na alasce - Togiak , w tym roku jade jeszcze raz to może się spotkamy bylo naprawdę fajnie
Miss Chili Napisano 18 Marca 2008 Zgłoś Napisano 18 Marca 2008 Hej, W zeszłym roku byłam na Alasce, w tym także się tam wybieram . Szukam chętnych na wspólny wyjazd do USA (najlepiej z Krakowa ) Mam zamiar jechać z WNU, jeśli są odważni i zainteresowani to zapraszam na gg (nr gg: 444149) Pozdrawiam
zunka3 Napisano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2008 hej !ja jade w tym roku juz drugi raz z Guliwerem i nie narzekam,bede ze znajomymi w tym samym miejscu co rok temu czyli Petersburg firma to ICICLE, polecam.Warunki w porzadku,atmosfera super takze naprawde polecam:)pozdrawiam
hera Napisano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2008 Hej ja tez jade z Guliwerem tylko do new jersey, czy tez jestes umuwiony na 18 kwietnia w ambasadzie???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.