seanpatrick Napisano 29 Listopada 2007 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2007 HEJ!!! Jeżeli jedzie ktos na Lake George Escape zapraszam na forum mogę coś opowiedzieć bo tam byłem i jade jescze raz... :] zapraszam :]
michaelj86 Napisano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 hej! tak sie sklada ze tez sie tam wybieram w najblizsze wakacje, ale po raz pierwszy....zatem opowiadaj
Olga Napisano 28 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2008 hej hej !! widzę, że wątek zamarł, ale mam nadzieje ze uda się go prywrócić do życia :-)) właśnie dostalam zaproszenie na rozmowę (resort open day) z przedstawicielami Lake George Escape. Czy znalazlby sie ktos, kto moze udzielic mi jakis bezcennych info na temat tego osrodka? a moze ktos, kto takze sie tam wybiera? odbiór !! :-))
starosta86 Napisano 29 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2008 Hej! Ja także dostałem zaproszenie na Open Day i również chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o Lake George. Przede wszystkim czy są nadgodziny i czy za nie płacą
Efraim Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Hej hej hej, ja również dostałem tak owe zaproszenie na 6 grudnia, ale info o lake george nie mam a ich stronka nie jest zbytnio... sami zobaczcie www.lakegeorgeescape.com Pozdrawiam Do zobaczenia w sobote
Yanush Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Olga...to Ty Ruska!? Ja tez dostalem zaproszenie na open day i informacje ze ten resort jest mna szczegolnie zainteresowany....
Olga Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 sam żeś Rusek :-P rodzice mieli wenę twórczą i tak wyszlo...:-) a z tego co widzę to LGE jest szczególnie zainteresowany połową aplikantow ktorzy wyslali zgloszenia. kto ma rozmowe o 11:30? pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.