clarqs Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2007 A więc tak... Telefon CDMA masz przypisany do jednej sieci... Nie zmienisz go do innej.. Więc jeśli kupisz telefon za $300 i postanowisz zmienić sieć to zmieniasz też telefon... No dobra.. A międzynarodowo to za dużo nie pouzywasz bo tylko w Kanadzie, Meksyku i gdzieś w Azji jeszcze....http://forums.mobiledia.com - dobre forum zeby uzyskac informacje na temat roznic miedzy sieciami. akurat zmiana sieci i roaming mnie nie interesuje, wiec to bez znaczenia. mam w Polsce telefon, a ten CDMA bede uzywal tylko na wat. dzieki za link.
Magnum Napisano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2007 cav, słyszałem w lecie dyskusję o tym w radiu ale po tym się tym nie interesowałem więc nie wiedziałem, że sie pozmieniało... dzięki za uaktualnienie
clarqs Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 przegladalem rozne sieci i oferty. i zdecydowalem sie na global prepaid sim
Magnum Napisano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2007 Tylko pamiętaj że do tego nie użyjesz telefonu CDMA
clarqs Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2007 wiem. ale zdecydowalem sie sprzedac telefon ktory uzywam w Polsce i zakupic jakis tani PCS/UMTS.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.