pawelkrk2 Napisano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2007 jezdzilem do tej pory na resort z CampAmerica ale w tym roku moja dyrektorka doszla do tego ze jej sie to nie oplaca i rezygnuje z tego. Wiec, jaki jest najtanszy program z zalatwianym miejscem pracy przez siebie i wlasnym biletem??? Ona cos wspominala o CIEE? jakie mozecie polecic firmy?? P.S mam nadzieje ze do tematu nie zgladna madrale typu : " wpisz sobie w google co to jest CIEE"
peaceania Napisano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2007 Campamerica jest ogolnie tanszym programem niz W&T wiec mam nadzieje ze bierzesz to pod uwage....jesli masz okazje wybrac sie na jakies targi pracy to polecam bo tam wszystkie firmy zawsze maja znizki (ceny targowe). Ja wiem o firmie Foster bo z niej wyjezdzam...cena targowa to 2060zl plus bilet ktory kupujesz samemu jesli chcesz...co do innych firm to nie wiem.
johnny Napisano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2007 Ja wlasnie ide na targi organizowane przez Camp America. Gdyby ktos byl zainteresowany to sa targi Resort America w Krakowie. Jak dla mnie cena atrakcyjna. Ze znizka targowa: 2196. Taniej, bezpieczniej i pewniej niz zwykly w&t.
clarqs Napisano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2007 Taniej, bezpieczniej i pewniej niz zwykly w&t. a co znaczy wg Ciebie bezpieczniej i pewniej?
johnny Napisano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2007 a co znaczy wg Ciebie bezpieczniej i pewniej? Bezpieczniej bo z tego co wiem, to Camp America ubezpiecza swoich aplikantow na kwote pol miliona dolarow, ma glowne biuro w USA, do ktorego mozna dzwonic 24h/7 dni w tygodniu. Poza tym juz na lotnisku w Stanach czeka czlowiek od nich i zawozi do hotelu, gdzie udzielaja wszystkich potrzebnych informacji. No i jak dla mnie najlepsze jest to, ze gdyby moj pracodawca bym nie fair wobec mnie, to przeniosa mnie w inne miejsce. Pewniej, bo nie jade w ciemno. Juz w Polsce podpisuje sie kontrakt z konkretnym pracodawca, wiec nie ma opcji, zeby wyladowac w Stanach bez pracy i mieszkania. Hmmm... wyglada to jak ulotka reklamowa Po prostu jade pierwszy raz do USA i zalezy mi na tym, zeby wszystko bylo dograne.
clarqs Napisano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2007 aha. ja wybralem opcje D - job hunting. gdzie biuro zalatwia wize i bilet. tez jade pierwszy raz do USA (ale jezdzilem sporo po europie).
pawelkrk2 Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2007 HALO HALO panowie i Panie!!!!!! jakby ktos nie zauwazylem to nie jest temat o Camp America wiec prosze zalozcie sobie wlasny temat:)
Marcincin Napisano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2007 Poza tym juz na lotnisku w Stanach czeka czlowiek od nich i zawozi do hotelu, gdzie udzielaja wszystkich potrzebnych informacji. O i to jest jeden z minusów CA. Zawoza Cie do Hotelu Ramada w NJ ktory jest oddalony z godzine dorgi od NY. A rano znowu musisz wracac do NY. Po osmiogodzinnym locie jeszcze Cie mecza jazdami do NJ. A ccusa zapewnia noc w hotelu w centrum NYC z tego co slyszalem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.