Skocz do zawartości

Gold Key- czy wiecie coś o tym pracodawcy?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

PROSZĘ O POMOC, WYBIERAM SIE W TE WAKACJE DO USA I WlASNIE ZASTANAWIAM SIĘ NAD WYBOREM PRACODAWCY. CZY BYŁ KTÓS MOŻE W VIRGINIA BEACH U PRACODAWCY GOLD KEY PHR HOTELS & RESORTS?? PROSZE O OPINIE BO NIESTETY NIE MOGE NIC ZNALEŻĆ NA TEMAT TEGO PRACODAWCY

• 4 tygodnie później...

Napisano

Witam!

Rowniez wzbieram sie do VA i tez zastanawiam się nad ofertą tego pracodawcy. niestety podobnie jak Ty również nie posiadam zadnych informacji na ich temat. Ja jadę z Almaturu a Ty? jeśli gdzieś bys jednak coś napotkała to umiesc jakiegos linka albo informacje:)

Pozdrawiam

Napisano

Witam:)

Ja jade z Krakowa z buira BTC i tez sie zastanawiam nad pracodawca GOLD KEY w Virgini.

Oferta wydaje sie ciekawa a pozatym miejscowosc Virginia Beach jest nad samym morzem co jest dla mnie duzym plusem:)

Jesli bys tam tez jechala to moze razem:)? bedzie razniej?

pozdrawiam

jak cos pisz do mnie na gg: 3304439

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

witam, ja również tam się wybieram z almaturu, proszę o jakieś szersze informacje bo wiem tyle ile znalazłem w internecie

Napisano

witam , ja tez planuje wybrac sie do Virginia Beach Gold Key, jade z Almaturu. Jezeli macie jakies info piszcie na gg 920133

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...