madzia_85_ Napisano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2007 PROSZĘ O POMOC, WYBIERAM SIE W TE WAKACJE DO USA I WlASNIE ZASTANAWIAM SIĘ NAD WYBOREM PRACODAWCY. CZY BYŁ KTÓS MOŻE W VIRGINIA BEACH U PRACODAWCY GOLD KEY PHR HOTELS & RESORTS?? PROSZE O OPINIE BO NIESTETY NIE MOGE NIC ZNALEŻĆ NA TEMAT TEGO PRACODAWCY
fisiek Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 Witam! Rowniez wzbieram sie do VA i tez zastanawiam się nad ofertą tego pracodawcy. niestety podobnie jak Ty również nie posiadam zadnych informacji na ich temat. Ja jadę z Almaturu a Ty? jeśli gdzieś bys jednak coś napotkała to umiesc jakiegos linka albo informacje:) Pozdrawiam
karolciarak Napisano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2008 Witam:) Ja jade z Krakowa z buira BTC i tez sie zastanawiam nad pracodawca GOLD KEY w Virgini. Oferta wydaje sie ciekawa a pozatym miejscowosc Virginia Beach jest nad samym morzem co jest dla mnie duzym plusem:) Jesli bys tam tez jechala to moze razem:)? bedzie razniej? pozdrawiam jak cos pisz do mnie na gg: 3304439
ANULA84 Napisano 9 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2008 Hej!!! W czerwcu jadę do Virginia Beach.Mam pracować dla Gold Key. O pracodawcy mam informacje tylko z internetu. Wybiera się tam ktoś również?
czitos20 Napisano 20 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2008 witam, ja również tam się wybieram z almaturu, proszę o jakieś szersze informacje bo wiem tyle ile znalazłem w internecie
micka Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2008 witam , ja tez planuje wybrac sie do Virginia Beach Gold Key, jade z Almaturu. Jezeli macie jakies info piszcie na gg 920133
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.