Skocz do zawartości

Riksze Atlantic City 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Planuję w tym roku jechać do Atlantic City do pracy na riksze osoby zainteresowane wpisywać się zapraszam na gg 2986511 lub meil szante@o2.pl może pojedziemy razem <_<

• 3 tygodnie później...

Napisano

Byłem rok temu w AC, lepiej poszukaj odrazu w polsce 2 roboty. Bo jak masz za riksze płacić 50-80$ za dzień to nie zawsze się zwróci (choć w YTP powiedzieli,że płaci się 100$ za tydzień). I nie zatrzymuj się czasem w Irish Pubie, drogo cholernie :) Powodzenia!

Napisano

Dzięki za odpowiedź i podpowiedzi:) ale ja też byłam na ost wakacjach w AC, pracowałam m.in. na rikszach i widzę tę pracę lepiej niż te kontraktowe, tak że w dalszym ciągu czekam na chętnych do wyjazdu:)

Napisano

Pytanie do tych co pracowali w tym fachu w AC ;)

Ile można zarobić na takich rikszach?? i jak mniej więcej taka praca wygląda?

• 2 tygodnie później...
Napisano

bedac w atlantic gadalem z ludzmi co sie w to bawili, szczerze mowiac ciezko mi sobie wyobrazic gorszy sposob na w&t. Praca jak dla murzyna i nikt ci nie gwarantuje ze na koniec dnia nie bedziesz w plecy, plus jak pogoda sie psuje bankowo nie zarabiasz. Jak ciezko pracowac to juz budowa, kuchnia, etc przynajmniej pieniadze jako takie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...