LOCOSP Napisano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 Witam wszystkich, mam pewien problem, nie wiem czy mogę polecieć sobie do stanów po raz kolejny bo między czasie przyjąłem drugi człon nazwiska po ojcu (sprawy rodzinne) i z tego powodu mam nowy paszport a w starym paszporcie wiza jeszcze do 2009 roku i teraz nie wiem czy owa wiza jest ważna czy mogę lecieć z dwoma paszportami w reku czy powinienem sie udać do konsulatu ( co ostatnio nie jest takie proste), bardzo proszę o poradę bo nie wiem od czego zacząć Druga sprawa to taka sama wiza u mojej mamy ona nie zmieniała nazwiska lecz tylko ważność paszportu w którym ma wizę sie skończyła i też ma nowy paszport, co w jej sprawie ? dziękuje z góry i pozdrawiam liczę na dobrą podpowiedź LOCO
Agula Napisano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 W wypadku mamy - jezdzi z dwoma paszportami. Przy wyrabianiu nowego niech dopilnuje co by jej promesy wizowej w starym paszporcie nie przedziurawili. W Twoim wypadku nie jestem pewna wiec nie bede sie wypowiadac.
LOCOSP Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 ok dzięki za odpowiedz i czekam dalej na odpowiedz w mojej kwestii ...
happy2504 Napisano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie ma problemu, tylko musisz miec poswiadczenie zmiany nazwiska..To wazne...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.