Skocz do zawartości

- - - - -

California San Diego

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 OWCZAR

• Użytkownik
  • 4 Postów:

Napisano 08 marzec 2006 - 13:31

Czy ktoś mieszka w San Diego? Macie jakieś informacje co do tego miasta, głównie interesuje mnie czy jest tam niebezpiecznie tak jak w LA?
Czy sa miejsca gdzie nie powinnienem sie pokazywac i czy konieczne jest posiadanie samochodu? A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc?

AdSense

• Advert

#2 dagmarcia

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 391 Postów:

Napisano 08 marzec 2006 - 14:41

OWCZAR napisał:

A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc?

Polecam Bakersfield albo Fresno :smt040
pozdrawiam z Londynu,
dagmarcia
----------------------------
San Diego - San Francisco - London - Warsaw

#3 moody

• Użytkownik
  • 15 Postów:

Napisano 08 marzec 2006 - 16:00

no to ja Ci polecam Hillsborough... :)

#4 dagmarcia

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 391 Postów:

Napisano 08 marzec 2006 - 16:27

A tak powaznie:
1/ nie mieszkalam w SD, tylko w SF, ale w SD bylam chyba z 5 razy i kocham to miasto
2/ niebezpiecznie nie jest, choc jesli wybierzesz sie blizej granicy, w strone Tijuany, to robi sie troche niefajnie i tam wlasnie nie radzilabym sie pokazywac
3/ samochod, jak wszedzie w Stanach jest raczej koniecznoscia. Zwlaszcza, ze jesli Ci sie zechce wybrac z centrum miasta do np Oceanside, czy Del Mar (polecam, bardzo polecam), to innych opcji niz auto za bardzo nie masz...
pozdrawiam z Londynu,
dagmarcia
----------------------------
San Diego - San Francisco - London - Warsaw

AdSense

• Advert

#5 efpol

• Użytkownik
  • 17 Postów:

Napisano 11 marzec 2006 - 09:36

OWCZAR napisał:

Czy ktoś mieszka w San Diego? Macie jakieś informacje co do tego miasta, głównie interesuje mnie czy jest tam niebezpiecznie tak jak w LA?
Czy sa miejsca gdzie nie powinnienem sie pokazywac i czy konieczne jest posiadanie samochodu? A moze macie informacje o jakims innym miescie w kalifornii gdzie mozna spokojnie zyc?

Nie mieszkam, ale bywalem i mam tam przyjaciol.

Nie ma porownania do LA pod wzgledem bezpieczenstwa, duzo lepiej, jednak tez sa tam sekcje ktore lepiej omijac.

SD to jedno z najsympatyczniejszych miast w US.

AdSense

• Advert

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych