Skocz do zawartości

vonhorn

Użytkownik
  • Zawartość

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0
  1. vonhorn

    NOA1-NOA2

    Pewnie ze sto lat
  2. czyli już tylko wyjazdy turystyczne mi zostają bo cholera wie czy ojciec dożyje następnych 10 lat mam nadzieję że nie wpłynie ta sprawa negatywnie na wizę turystyczną.
  3. Trzy lata temu miałem wyjechać na stałe do USA (sponsorowanie rodzinne). Wszystkie badania i procedury miałem już za sobą. Na wyjazd miałem pół roku. Niestety w tamtym czasie pojawiły się problemy rodzinne *choroba matki) i musiałem zostać w Polsce. Czy jest możliwość żeby odnowić ten proces i czy tym razem musiałbym czekać kolejne 10 lat? Wciąż jestem kawalerem.
×